Kenali Jenis Kulit

Kulit kering: kulit rasa tegang Kulit normal: kulit tiada rasa tegang dan tiada lebihan minyak pada muka Kulit kombinasi: kulit berminyak pada T-zon dan tempat lain tak berminyak Kulit berminyak: kulit terasa berminyak pada seluruh muka Skincare Yang Sesuai Untuk...

Produk Untuk Kulit Berminyak

Anda kulit jenis apa? Jom tengok tanda-tanda jika anda mengalami kulit berminyak. Muka sentiasa nampak berminyakKalau letak foundation kat muka, rasa macam tebal je foundation tu walaupun just sapuan nipisRasa tak selesa bila sentuh muka sendiri sebab rasa...

Peluang Bisnes Online

Zaman sekarang ni sangat mudah untuk mencari duit tambahan. Anda hanya perlu ada handphone di tangan, peluang untuk berniaga insyaAllah ada. Asal anda ada niat dan kesungguhan, pasti akan jadi. Bangkit Berniaga 2019! Jom sertai Irni untuk program bangkit berniaga...

Toner Untuk Kulit Sensitif

Muka nampak bersih, tapi hakikat nye, hmmm tu dia, hitam tisu tu 😂 Puas hati guna toner Youth ni, bersih je rasa muka. Blackhead whitehead semua dia sapu sekali. Dulu Irni jenis x berapa rajin nak pakai toner. Rasa macam membazir je beli toner sebab mesti tak habis....

Vitamin Kesihatan Sel

Kelas dengan nutrionist Shaklee Puan Sarah petang ni. Belajar pasal polifenol tumbuhan dalam Vivix. Setiap hari badan kita hasilkan radikal bebas. Salah satunya kalau kita stress, ha makin tinggi radikal bebas dalam badan tu. Sebab tu orang yg selalu stress mudah...

Tips Anak Selalu Minta Handphone Emak

Tips bagi mak2 yg selalu berebut handphone dengan anak:Bagi anak main phone time bateri nak habis Bagi handphone kat anak time bateri nak habis, so kejap je la dia main. Buat password kat handphone Bila buat password, kita boleh control waktu penggunaan diorang sebab...

Set Berpantang Selepas Bersalin

Berpantang Ala Mat Salleh? Mat salleh sebenar nye berpantang macam mana ek? 😂 Tak kira la mat salleh ke, Melayu ke, semua ada cara sendiri. Biasalah lepas bersalin kan, mesti akan ada perubahan hormon dalam badan. Masa mengandung lain hormonnya, bila nak bersalin...

Konsep Rezeki dan Tips Murah Rezeki

KAWAN SAYA DAH RAMAI JUAL PRODUK TU. SO, SAYA TAK NAK LA JUAL! Pernah tak korang rasa macam tu? Korang boleh nampak, produk tu menarik, produk tu best dan confirm memang boleh jual punya. Tapi… Hmm dah ramai sangat orang jual, ada ke orang nak beli dengan kita? Ok,...

Cara Mulakan Perniagaan Online Dengan Mudah

Bila sebut perkataan berniaga, ada yg ingat kena sedia modal banyak. Tapi, rupanye, zaman sekarang, ada modal sikit je dah boleh start niaga tau. Macam mana cara nak mula berniaga dengan modal rendah? Jadi dropship produkJadi ejen produk Bila jual produk orang, anda...

Kenapa Perempuan Lepas Bersalin Mudah Naik Badan?

Ada ibu yang selepas bersalin, badan mula naik. Kenapa badan ibu mudah naik selepas bersalin? Berlaku perubahan hormon semasa mengandung dan ambil masa utk kembali seperti biasa.Ibu biasanya akan mengalami sedikit tekanan lepas bersalin, bukan meroyan tapi perubahan...