Cara Mengatasi Introvert

Kalau kat sekolah, orang yg glamer adalah orang extrovert. Pegi mana2, mesti orang kenal. Kalau dia tak de, memang sunyi la tempat tu. Orang cakap, orang extrovert ni jenis mesra alam gitu. Senang nak berkawan dan penyeri majlis. Memang best kalau dapat kawan jenis...

Ciri Orang Introvert

Kenali Ciri Orang Introvert Seseorang tu kadang2 boleh jadi introvert atau extrovert, tapi mesti akan ada yg lebih dominan. Jom tengok korang ni introvert tak? Ciri2 orang introvert Tak suka tempat ramai Orang introvert lagi suka tempat yg tak ramai orang. Kalau...

Resepi Performance Drinks Shaklee

Performance Drinks ni memang sedap bancuh sejuk2, memang hilang dahaga, rasa segar badan. Performance Drinks mengandungi eloektrolit yang bantu kekalkan air dalam badan. Performance Drinks boleh mengelakkan badan dari dehidrasi. Selamat mencuba! Jika anda berminat...

Salam Ramadhan

Salam ramadhan untuk semua. Irni nak share kelebihan bulan Ramadhan: Kelebihan Bulan Ramadhan Bulan umat Islam disyariatkan berpuasa Hanya pada bulan Ramadhan kita diwajibkan berpuasa. Nak atau tak, kita kena puasa dan Allah sayangkan kita, diberiNya ganjaran yang...

Produk Hilangkan Gastrik Semasa Berpuasa

Bulan Ramadhan cuma setahun sekali. Umat Islam diwajibkan untuk berpuasa namun diberi rukhsah untuk berbuka jika boleh memudaratkan diri sendiri. Tapi, kita kena usaha untuk puasa dulu. Kalau dah bangun sahur, waktu siang tak tahan sangat pedih perut akibat rembesan...

Pencuci Muka Organik

Sekarang ni, banyak pencuci muka yg diclaim organik. Tapi memang betul ke organik? Betul ke takde bahan kimia? Irni jumpa satu pencuci muka organik yang memang 100% daripada tumbuh-tumbuhan, iaitu Youth Skincare. Youth memang declare yg ia tiada sebarang salah satu...

Waktu Operasi Baru UTC Bermula 2019

Setelah Malaysia bertukar tampuk pemerintaha, waktu operasi UTC juga turut berubah. Pada mulanya UTC menukar waktu operasi dari pukul 8.00 pagi hingga 8.00 malam. Namun, hasil dari maklum balas orang ramai, UTC telah menukar sekali lagi waktu operasi. Rujuk gambar di...

Bisnes Paling Menguntungkan 2019

Bisnes yang bagus adalah bermula dengan modal apa yang ada di tangan. Elakkan dari membuat pinjaman jika anda ingin mulakan bisnes. Bina asas menjual dan memimpin organisasi untuk bina bisnes yang stabil dan bisnes paling menguntungkan. Jual Produk Orang Cara paling...