Vitamin Kanak-Kanak Supaya Susah Demam

Musim ni,  kejap panas,  kejap hujan,  anak-anak pun mula batuk,  mula nak demam. Susah hati mak sebab bila anak demam,  memang kesian anak yang selalu aktif,  dah tak aktif macam biasa.

Bagaimana untuk menguatkan sistem imuniti badan anak kita?

✅ Berikan makanan seimbang,  ajar anak makan sayur dan buah sekali

✅ Galakkan anak untuk minum air masak yg cukup.

✅ Bawak anak-anak bermain,  jika boleh,  pada outdoor.

✅ Makan supplement untuk lengkapkan keperluan badan.

Jadi,  apa vitamin terbaik untuk kanak2?

1. Mealshakes: Sumber protein terbaik untuk anak. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan.
Mealshakes juga kaya dengan sumber kalsium.
Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

2. Vitalea For Children: Sejenis multivitamin jenis kunyah, sedap, perasa anggur. Dan,  semestinya tak merosakkan gigi

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin kanak-kanak ni,  boleh contact Irni ye 😊

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

Kandungan Bahan Dalam Vivix Shaklee

Orang zaman dulu2 memang terer guna sumber alam sekeliling utk buat penawar penyakit. Kalau kite zaman sekarang ni tak payah susah2 dah nak masuk hutan cari daun2.

Sainstis shaklee dah siap2 ektrak masuk botol. Tunggu kite makan je.

Vivix ni memang produk premium shaklee. Maklum la produk ni memang berkesan bantu sihatkan badan n utk penuaan yg sihat.

Dalam vivix ni ade muscadine grape. Muscadine grape ni bukan lah mcm anggur biase tu tapi saiz dia besar macam bola golf. Memang tak jumpe la kat malaysia ni kan.

Kenapa susah2 nak cari muscadine grape ni? Sebab muscadine grape ni sumber terbaik utk antioksida dan anti radang. Ia jugak ade 40x ganda lebih polifenol.

Polifenol ni bagus utk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, lambatkan penuaan, cegah kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Dalam vivix jugak ade purple carrot. Dalam purple carrot ni adalah sumber vitamin A terbaik. Ia juga mengandungi anthocyanins yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Asid klogenik dalam nye pulak bantu utk kurangkan diabetes.

Selain dari tu, dalam vivix ni ade elderberry. Elderberry ni mengandungi vitamin c yg tinggi dan mampu meningkatkan imuniti badan. Selain dari tu ramuan dalam elderberry ni boleh mencegah kanser, menurunkan kolestrol, mengurangkan masalah diabetes dan meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

Akhir sekali, dalam vivix ni ade japanese knotweed. Ia mengandungi kadar resveratrol yang sangat tinggu. Resveratrol ni bantu untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Irni sangat2 syorkan vivix ni untuk orang yang mementingkan kesihatan, orang yang nak mengurangkan komplikasi penyakit seperti kencing manis, buah pinggang, jantung, strok dan lain-lain.

Vivix ni memang bukan ubat, tapi adalah supplement yg bantu kuatkan badan kita utk lawan penyakit tu.

Buat ape duit banyak kalau badan tak sihat kan. Jom, rewards diri sendiri. Bagi yang terbaik untuk anda dan tersayang <3

Jika berminat untuk dapatkan Vivix,  boleh hubungi Irni atau klik je buy now kat bawah ni.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Hadiah Terbaik Untuk Ibu Bapa with Amazing Golden Set Exclusive by Shaklee

Assalamualaikum wbt

Teringat kecik-kecik dulu kan, mak ayah jaga kita dengan begitu baik sekali. Kalau nak dihitung perngorbanan mereka, alamat nya memang tak terhitung kan. Pengorbanan yang sebenarnya tak mampu pun nak dibalas dengan wang ringgit.

Apa pun, bukan wang ringgit yang mereka harapkan, tapi perhatian daripada kita. Namun sebagai anak, kita wajib bagi duit kat mak ayah. Kalau mereka tak de duit, mereka takkan mintak pun dari kita. Jadi, tanggungjawab kita lah untuk bagi duit kepada mereka.

Pada usia emas mereka, mereka juga pasti inginkan kesihatan yang baik. Kesihatan yang baik untuk bebas bergerak ke sana ke mari. Boleh pergi masjid, boleh pergi belajar agama dan yang penting jugak, boleh bermain dengan cucu-cucu.

Nikmat kesihatan itu memang tak tergambar. Walau duit banyak, tapi kalau badan tak sihat pun tak de guna jugak kan.

Ha, inilah dia Amazing Golden Set Shaklee. Set ni memang khas untuk diberi kepada warga emas bagi mendapatkan penuaan yang sihat dan menghilangkan sakit-sakit badan.

Set ini terdiri daripada:

1. Vivix

Vivix ni memang product premium daripada shaklee dan menjadi kegemaran kepada ramai orang. Vivix terbukti berkesan untuk membaiki kerosakan sel dari peringkat DNA lagi. DNA yang rosak akan dibaiki dan menghasilkan sel yang lebih sihat. Vivix juga menggalakkan penuaan secara sihat.

Pengambilan Vivix membuatkan badan mak ayah lebih bertenaga dan sihat. Sakit badan dan lenguh2 pun boleh hilang. Kalau mak ayah ada penyakit kencing manis ke, darah tinggi ke, lagi la wajib ambik vivix ni. Vivix bantu badan jadi lebih kuat dan menentang penyakit tu. Wajib ambil Vivix!

2. Energizing Soy Protein (ESP)

ESP ni sangat bagus diambil untuk memberi tenaga kepada mereka. Tambahan pula ada yang tak lalu makan kan, so bila ambil ESP, dapatlah jugak bagi tenaga untuk mereka. ESP ni bagus diambil kerana mempunyai indeks glisemiks rendah dan sangat sesuai diambil oleh pesakit kencing manis.

3. Vitalea

Vitalea ni adalah sejenis multivitamin. Vitalea mampu membekalkan segala nutrien yang diperlukan oleh badan. Apabila badan mak ayah dapat nutrien dan zat yang cukup, badan mereka akan jadi lebih kuat dan sihat. Di samping tu, bila badan cukup zat ni, mestilah lebih bertenaga kan 🙂

4. Omega Guard

Selalunya bila makin berusia, orang tua cenderung untuk ada darah tinggi sebab salur darah mereka makin kecik. Jadi, elok sangatlah bagi omega ini untuk cairkan darah bagi darah mengalir dengan baik. Omega ni jugak anti radang yang baik. Jaid, kalau mak ayah sakit lutut ke elok sangat lah bagi makan omega ni.

5. Ostematrix

Ostematrix ni kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin D. vitamin D tu membantu penyerapan kalsium dengan lebih optimum ke dalam badan. Penting sangat untuk mak ayah kita ni ambil ostematrix untuk elakkan tulang rapuh atau osteoporosis. Di samping itu, ostematrix juga bantu hilangkan lenguh-lenguh badan.

Yang best jugak, ostematrix ni boleh membantu proses nak membuang. Ada warga emas yang jadi sembelit bila nak membuang kan, jadi bila kita bagi ostematrix ni, insyaAllah proses pembuangan berlaku dengan lancar.

Jadi, jika anda tercari-cari hadiah terbaik ini, anda bolehlah hubungi Irni.

Ha, berita baik jugak, anda akan dapat kelebihan free membership bila ambil set ni tau. Tunggu apa lagi, hubungi Irni sekarang 🙂

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Cara Hilangkan Jeragat Dengan Cepat

Apabila usia sudah mencapai 30 an,  antara masalah yang mula dihadapi adalah kulit kusam dan juga jeragat. Masalah jeragat boleh jadi akibat daripada satu proses penuaan atau boleh jadi juga jika banyak terdedah kepada cahaya matahari.

Masalah jeragat lebih banyak terjadi kepada orang yang berkulit cerah. Masalah jeragat tidak mendatangkan mudarat, cuma pastinya mengundang ketidakselesaan terutama jika tidak ber make up.

Jadi bagaimana cara untuk mengilangkan jeragat dengan cepat?

Cara Menghilangkan Jeragat Dengan Cepat

Cara hilangkan jeragat,  set jeragat shaklee, hilangkan jeragat dengan cepat,  bintik hitam pada muka

Jika anda dah rimas dengan jeragat tu,  boleh cuba cara ini ye.

1. Baiki sel kulit yang rosak

Macam mana nak baiki sel kulit rosak?

Irni ingin perkenalkan satu produk kepada anda,  iaitu,  Vivix yang membantu baiki sel rosak. Vivix baiki sel bermula dengan mebaiki kerosakan DNA sel.

DNA yang rosak akan dibaiki. Radikal bebas yang menyebabkan kerosakan sel juga akan dihalang dari terus memburukkan keadaan jeragat.

Vivix bantu pulihkan sel jeragat dan elakkan kerosakan yang lebih teruk berlaku.

2. Stabilkan hormon dalam badan

Apabila hormon dalam badan stabil,  kulit akan jadi lebih sihat dan cantik.

Pengambilan asid gamma lenoleic membantu menstabilkan hormon dalam badan. Anda boleh ambil GLA complex untuk mendapat khasiat asid gamma lenoleic.

3. Cerahkan kulit jeragat dengan meningkatkan kolagen semulajadi badan

Cuba tengok kulit bayi,  cantik je kan. Kulit yang penuh dengan kolagen. Tapi,  bila kita makin tua,  penghasilan kolagen mula berkurang terutama bila sudah masuk umur 30an.

Jadi,  galakkan penghasilan kolagen semulajadi dengan mengambil Vita C. Vita C yang Irni ambil ni mempunyai teknologi sustained release,  dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

4. Elakkan dari sinar UV

Elakkan dari terkena cahaya matahari. Pengambilan vita E juga membantu meneutralkan kesan sunburn tu. Boleh buat masker vitamin E juga untuk mempercepatkan proses hilangkan jeragat dengan cepat.

Jika anda berminat dengan cara bagaimana hilangkan jeragat dengan cepat,  boleh cuba produk ni ye.

Kalau nak order, klik je buy now kat bawah,  atau boleh hubungi Irni terus ye.

 

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Pelancaran Success Academy Khas Untuk Ibu Bekerja Dari Rumah

Berita baik untuk ibu-ibu di luar sana yang ingin menjana pendapatan hanya dari rumah!

Dilema ibu-ibu yang sememangnya tak habis-habis dengan kerja kat rumah,  nak urus anak dan suami lagi,  tapi ingin berbisnes online.

Kami ada caranya. Buat bisnes dengan bersistem dan automatikkan bisnes anda. Kami menjalankan perniagaan dari company international berkenaan supplement.

Produk company ini dijamin berkesan,  dijamin selamat dan dibuat dari ekstrak bahan semulajadi. Pendek kata,  tak payah risau tentang produk dah.

Dalam Success Academy, anda akan didedahkan tentang:

✅ Kenali potensi diri,  kenali big why anda

✅ Bagaimana nak automatikkan bisnes

✅ Bagaimana ingin membuat bisnes sustain dan berkembang

✅ Wariskan bisnes usaha keras anda hari ini kepada anak-anak kelak

✅ Saling menyokong antara satu sama lain

✅ Circle yang positif dengan ahli-ahli akademi yang positif

Siapa yang layak menyertai Success Academy?

✅ Komitmen lebih dari 100 %

✅ Serius ingin menjana pendapatan sampingan,  bukan hanya sekadar ingin try2

✅ Kuat keyakinan mesti capai apa yang anda inginkan dan berusaha mencapai matlamat dengan usaha dan pergantungan kepada Nya

✅ Bersedia untuk menjadi usahawan berjaya

 

Siapa yang tidak layak menyertai Success Academy?

✖ Orang yang tak boleh bagi komitmen

✖ Orang yang banyak alasan

✖ Orang yang tidak mahu memberi tumpuan bagi mencapai matlamat hidup mereka

✖ Orang yang tidak mahu berubah

Jika anda orang yang komited itu,  cepat hubungi Irni segera.

Sekian.

Irni Suhana

Founder of Success Legacy

014 515 7141

 

Cara Menghilangkan Gastrik Dengan Vitamin

Ada orang yang sakit berguling-guling bila kena serangan gastrik. Bila lambat makan,  salah makan ke,  gastrik mula menyerang.

Perkongsian dari seorang kawan yang ade gastrik:

Dah 10 tahun saya ada gastrik. Dan, ada satu hari tu, gastrik datang menyerang. YaAllah, sakit sangat menahan sakit. Rasa badan ni dah macam udang, merengkok kesakitan 😣

Selalunya, saya ambik ubat gastrik, 5 hari baru hilang gastrik saya tu. Punya lah teruk penderitaan gastrik saya ni.

-Puan X-

Adakah anda pun sama macam kawan Irni ni? Bila sakit gastrik, makan ubat,  dan nanti lain kali,  gastrik tu menyerang lagi. Seolah-olah tak berakhir masalah ni.

Jom tengok,  apa vitamin yang boleh mambantu menghilangkan gastrik.

Cara Menghilangkan Gastrik Dengan Vitamin

Untuk menghilangkan gastrik, anda boleh ambik:

Energizing Soy Protein (ESP) :

ESP bersifat alkali dan meneutralkan asid dalam perut. ESP juga membekalkan protein dan asid amino yang boleh membantu membina dan mebaiki sel dinding perut yang terhakis akibat rembesan asid yang berlebihan.

B Complex:

B Complex membantu menukarkan makanan kepada tenaga. B Complex juga bagus untuk kesihatan saraf dan mengurangkan rasa sakit.

Ostematrix:

Mengandungi magnesium yang membantu mengelakkan pedih ulu hati pada pesakit gastrik.

Peppermint Ginger Plus:

Buang angin dalam badan dan beri keselesaan pada perut.

Jom tengok perkongsian akak ni yang dah sembuh dari gastrik setelah 10 tahun gastrik.

Jika anda berminat untuk menghilangkan masalah gastrik anda dengan cara selamat menggunakan vitamin,  boleh hubungi Irni ye.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Produk Mengurangkan Sakit Lutut

Aih kalau sakit lutut,  memang terganggu kehidupan seharian. Ye la nak berjalan sakit,  nak bengkok kaki sakit, lagi parah,  nak semayang pun sakit. Dah sapu minyak panas,  hilang la kejap sakitnya,  lepas tu datang balik.

Habis tu,  macam mana nak buat jika sakit lutut?  Apa produk yang membantu mengurangkan sakit lutut?

Produk Mengurangkan Sakit Lutut

Vivix : membantu baiki kerosakan DNA,  mengurangkan inflamasi atau radang pada lutut, membentuk sel bary yang lebih sihat

Omega Guard: membantu mengurangkan inflamasi pada sendi

Ostematrix: membantu menguatkan tulang dan menghilangkan lenguh-lenguh badan

Di samping itu,  banyakkan berehat dan elakkan mengangkat benda berat.

Feedback pengguna yang telah kurang sakit lutut:

Banyak feedback positif yang kami terima dari pelanggan kami. Jika anda juga ingin mendapatkan produk untuk mengurangkan sakit lutut ini,  boleh hubungi Irni, atau klik je kat bawah.

Tunggu apa lagi,  hubungi sekarang.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Vitamin Untuk Wanita Menopause

Menopause biasa nya berlaku pada wanita yang berusia,  berbeza setiap individu,  awal usia 40an sehingga 50an. Menurut Mayo Clinic,  seseorang wanita itu dikatakan menopause apabila tidak datang haid selama 12 bulan ketika usia tua.

Menopause adalah proses biasa yang berlaku apabila kita semakin tua. Namun,  berlaku tanda-tanda menopause seperti badan mudah rasa panas, susah tidur,  badan mudah letih dan emosi mudah terganggu. Jadi,  anda perlu bersedia untuk menerima perubahan setelah menopause. Salah satunya adalah dengan pengambilan vitamin.

Apabila umur lewat 30an, ovari mula kurang penghasilan estrogen dan progesterone. Akibatnya pada umur 40an, kitar haid mula berubah. Mungkin jadi makin pendek atau makin panjang, mungkin lebih sedikit atau lebih banyak dan secara purata pada umur 51 tahun,  ovari mula berhenti menghasilkan ovum dan period pun mula berhenti.

Simptom Menopause & Pre Menopause

1. Kitar haid tidak teratur

2. Vagina menjadi kering

3. Mudah rasa panas

4. Berpeluh pada waktu malam

5. Susah tidur malam

6. Emosi sensitif dan mudah terganggu

7. Berat bertambah dan kadar metabolisma menurun

8. Rambut jadi nipis dan kulit mulai kering

9. Payudara mula lembik

Simptom pre menopause dan menopause ni mungkin berbeza bagi setiap wanita.

Cadangan vitamin terbaik untuk wanita pre menopause dan wanita menopause adalah Set Amazing Golden dari Shaklee.

Set vitamin asas dan ditambah dengan beberapa vitamin lain untuk hasil yang terbaik.

Vitamin asas

Vita C: Membantu pembentukan kolagen semulajadi badan.

Omega Guard: Mengandungi asid lemak omega 3, DHA,  EPA yang boleh membantu mengurangkan radang yang berlaku dalam badan. Omega guard juga menjaga kesihatan jantung.

Vitalea: Sejenis multivitamin untuk melengkapkan keperluan nutrisi badan.

B Complex: Membantu pengawalan mood dengan baik

Energizing Soy Protein (ESP) : Membekalkan protein yang cukup dan membekalkan phytoestrogen,  seakan akan hormon estrogen mengurangkan simptom-simptom menopause dan pre menopause

Tambahan vitamin

GLA Complex: Membantu mengawal hormon dalam badan dan mengawal simptom menopause.

Ostematrix: Membekalkan sumber kalsium yang cukup untuk tulang dan gigi yang kuat.

Vivix: Produk premium shaklee yang patut diambil semua. Membantu penuaan sihat,  menghilangkan sakit sendi,  mengelakkan sembelit dan buat badan lebih cergas.

Menurut mayo clinic juga,  selepas menopause terdapat beberapa perubahan akan berlaku seperti:

1. Masalah kardiovaskular (jantung dan salur darah)

Apabila kadar hormon estrogen menurun,  risiko penyakit jantung mula meningkat. Jadi,  penting untuk anda amalkan gaya hidup sihat, makan makanan yang sihat, bersenam dan jaga berat badan ideal.

2. Osteoporosis

Apabila osteoporosis, tulang menjadi kurang ketumpatan dan lemah yang boleh menyebabkan risiko tulang mudah patah. Pengambilan kalsium yang cukup sejak dari awal membantu menjaga tulang sihat.

3.Sukar tahan kencing

Tisu pada vagina dan urethra menjadi kurang elastik boleh menyebabkan anda kencing lebih kerap dan ada ketikanya tidak dapat menahan kencing. Atau,  ada juga yang terkeluar sedikit air kencing ketika terbatuk, ketawa atau angkat benda berat.

Anda boleh buat senaman kegel untuk menguatkan otot vagina.

4. Kualiti seksual terjejas

Vagina jadi kering kerana kurang kelembapan dan kurang elastisiti pada otot vagina. Ada juga yang mula merasa kurang nafsu libido.

5. Berat bertambah

Apabila menopause, kadar metabolisma badan menurun. Sebab tu,  badan mula jadi gemuk dan mula sakit lutut.

Pre menopause dan menopause adalah satu proses penuaan yang semua orang akan mebgalaminya. Bezanya, cara kira mengawal simptom-simptom tersebut.

Pastikan anda mendapat nutrisi yang cukup. Dapatkan segera Set Amazing Gold, exclusive by Shaklee ni ye.

Boleh terus klik kat bawah untuk beli atau boleh hubungi Irni untuk pertanyaan dan perbincangan.

Take care!

Tengok juga vitamin orang tua yang mudah ditelan –> SINI

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

 

 

 

Vitamin Orang Tua Yang Mudah Ditelan

Anak mana yang tak nak tengok mak ayah sihat kan. Tambah-tambah kalau mak ayah jauh dari mata,  lagi la hati sedih memikirkan mereka tambahan jika mereka sakit. Mak ayah orang yang besarkan kita dari kecil,  terlalu banyak jasa mereka untuk kita.

 

Jika anda sedang mencari vitamin orang tua yang mudah ditelan, Irni recommend supaya cuba Vivix. Mak Irni sendiri ambil Vivix untuk lebih bertenaga. Memang mak cakap bila ambil Vivix,  badan rasa bertenaga, sembelit pun takde bila ambik Vivix.

Tambah-tambah mak Irni ni ada kencing manis. Memang mudah letih,  bila ambil Vivix tu,  tahan la sikit rasa letihnya. Boleh la bergerak aktif pergi ke masjid belajar mengaji,  belajar bahasa arab dan macam-macam la aktiviti mak.

Irni & Mak 🙂

Kelebihan Vivix Sebagai Vitamin Orang Tua

✅ Mudah dimakan. Cuma sesudu teh setiap hari. Rasanya pun sedap,  masam-masam gitu.

✅ Bantu mak ayah lebih bertenaga

✅ Hilangkan sakit lutut dan lenguh2 badan

✅ Hilangkan masalah sembelit

✅ Bantu mata lebih selesa dan tak kering

✅ Kulit jadi lebih cantik

Jom tengok pengalaman orang yang pernah makan Vivix:

Ayah lebih cergas bila ambik Vivix

 

Cari ayah yang umur 70 tahun takde, rupanye keluar berjalan ke taman dah.
Rasa kesan positif pada badan setelah ambik Vivix 3 minggu

 

Tak sakit lutut dah bila nak rukuk sembahyang. Berat pun makin turun sebab sebelum ni badan jenis besar.
Sebelum ni mama selalu kebas dan sesak nafas, sekarang dah beransur pulih. Eh, jeragat mama pun dah takde?

Jika anda sedang mencari vitamin orang tua yang mudah dimakan, boleh cuba Vivix ni ye.

Klik SINI untuk lihat bagaimana Vivix bertindak dan jadikan kita lebih sihat.

Duit boleh dicari, tapi nikmat kesihatan orang tua kita tak ternilai harganya. Semoga mak ayah kita dikurniakan kesihatan yang baik. Semoga mereka dapat tua dengan sihat.

Cepat hubungi Irni untuk dapatkan Vivix ni ye. Sempena bulan November 2017, promosi Vivix sedang berlangsung.

Klik untuk whatsapp Irni –>  whatsapp Vivix

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee melalui saya.