Assalamualaikum.

Hai, salam perkenalan semua. Saya Irni Suhana..ni first entry saya untuk blog saya ni. Sebelum ni, saya dah ade blog irnisuhanamuhamad.blogspot.com. So, ni baru pindah rumah baru la..hehe

Saya seorang isteri dan seorang ibu kepada 3 orang cahaya mata. InsyaAllah, bulan 8 nanti, saya bakal melahirkan anak ke 4. Anak pertama saya merupakan anak kembar. Jadi, sekali bersalin, terus dapat 2 anak..hehe

Saya kini menjalankan perniagaan Shaklee. Saya bermula sebagai pengguna Shaklee, kemudian jatuh cinta dengan effect vitamin Shaklee. Walhal saya asalnya bukan lah yang jenis minat berniaga, tapi sebab saya dah jatuh cinta dengan Shaklee Effect ni, saya harap semoga lebih ramai orang dapat cuba vitamin Shaklee.

Jadi, kalau korang semua nak cuba vitamin Shaklee, boleh lah dapatkan dari saya ye. By the way, terima kasih singgah kat blog saya ni. Nanti jangan lupa tinggal jejak korang kat blog ni supaya nanti saya pun boleh singgah kat blog korang tau 😀

Love,

Irni Suhana

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

(Visited 5 times, 1 visits today)