Wanita Ini Kongsikan Pengalaman Rahim Makin Kuat Semasa Mengandung Anak ke 2, yang mana, semasa mengandung anak pertama, beliau alami pendarahan semasa mengandung 5 bulan.

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3
TESTIMONI 22 : FITRIYATUL ASYIQIN

[IBU HAMIL CERGAS BERTENAGA DENGAN AMALKAN SET HAMIL SHAKLEE]
.

Assalamualaikum. Nama saya Fitriyatul Asyiqin binti Mohd Rudin. Berumur 29 tahun dan mempunyai 2 orang anak.
.

Pengalaman saya sepanjang mengamalkan Set Hamil Shaklee sepanjang tempoh kehamilan anak ke 2 saya sangat berbeza berbanding anak sulung saya yang mana masa anak sulung saya mengambil supplemen lain.
.

Sepanjang kehamilan anak ke 2 saya alhamdulillah saya tiada masalah yang besar HB cantik cuma alahan je ada tapi berbeza anak sulung dulu yang mana rahim saya lemah dan terpaksa disuntik ubat kuatkan rahim sejak kandungan berusia 5 bulan dan saya mengalami bleeding sepanjang kehamilan. Aktiviti saya juga terpaksa dikurangkan kerana terpaksa berehat dikatil atas nasihat doktor pakar sakit puan.

 

Beliau juga dinasihatkan oleh doktor supaya banyak berehat dan disuntik ubat penguat rahim. Tapi, semasa kehamilan ke 2, sangat berbeza dengan pengalaman semasa kehamilan pertama. Apa yang beliau buat?

Jom, ikuti tips Puan Eqin dari team supermom.

Alhamdulillah sepanjang kehamilan ke 2 saya mengambil fullset Set Hamil Shaklee yang mana mengandungi ESP, Vitalea Multivitamin, B-Complex, Ostematrix, Vitamin C dan juga Omega Guard. Ianya banyak membantu saya kekal cergas sepanjang 41 minggu usia kehamilan saya. Dan ESP dalam Set Hamil ini juga membantu untuk kesihatan dan kuatkan rahim.

 

Dah hampir tarikh bersalin pun, beliau masih mampu bawa kereta sendiri untuk menghantar dan mengambil anak sekolah. Beliau rasa cergas!

Sehingga ke saat akhir kehamilan saya yang ke 2 ini masih mampu memandu kereta sendiri menghantar dan ambil anak dari sekolah. Sangat berbeza berbanding kandungan pertama dulu yang mana saya rasa ketika kehamilan ke 2 ini saya lebih cergas dan bertenaga.

Berat badan juga tidak berlebihan semasa kehamilan ke 2 dengan supplement shaklee ni.

Dan berat badan saya ketika hamil kali ke 2 ni sangatlah berbeza dengan yang pertama. Yang pertama dulu hampir mencecah 90kg tapi kali ke 2 ni tak sampai pun 80kg.

Anak juga tiada jaundice.

Dan Alhamdulillah sangat anak ke 2 ni tiada masalah jaundice. Saya kategori darah O positif yang mana selalunya dimomokkan tak boleh elak dari masalah jaundice nih. Masa anak sulung saya dulu trauma rasanya hampir sebulan jaundice tak hilang sampailah nak cucuk sebulan baru turun jaundisenya.

Alhamdulillah syukur Ya Allah. Dan kalini saya sedang berpantang dan mengamalkan fullset Set Berpantang Shaklee pula.

Inilah Shaklee Effect saya.

Jika anda berminat untuk mendapatkan Set Kehamilan Shaklee menggunakan kad debit atau kad kredit dengan klik buy now. Atau, anda juga boleh hubungi Irni untuk dapatkannya ye 🙂

Love,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang dan kawasan sekitar Kelantan

(Visited 86 times, 1 visits today)