Vitamin Ibu Mengandung Terbaik Ekstrak Bahan Semulajadi

Assalamualaikum semua. Tahniah sebab dah mengandung! Alhamdulillah, Irni sebenarnya dah selamat bersalin.

Irni just nak share,  produk yang Irni guna masa mengandung baby Ayuni hari tu. Ye lah,  barang baik, kena lah share kan.. Hehe

Vitamin yang Irni makan masa mengandung hari tu adalah ekstrak dari bahan semulajadi. Maksud nye esktrak dari tumbuhan, bukan dari bahan kimia atau bahan sintetik.

Memang la,  vitamin sintetik pun selamat,  tapi sebab Irni nak pilih yang terbaik untuk baby dalam kandungan,  Irni pilih untuk makan vitamin semulajadi.

Jom tengok,  apa beza vitamin sintetik,  vitamin organik dan vitamin semulajadi.

Vitamin sintetik-dihasilkan dalam makmal dari bahan kimia

Vitamin organik-proses menghasilkan vitamin menggunakan haba yang tinggi, tekanan yang tinggi atau pelarut kimia yang kuat

Vitamin semulajadi-dihasilkan dengan proses seminima mungkin supaya dapat mengekalkan nutrien dari ekstrak bahan semulajadi

Beza sangat kan antara 3 vitamin tu kan. Kalau anda jenis yang mementingkan kualiti dan kesihatan,  pilihlah vitamin semulajadi.

Tapi, macam mana nak cari vitamin semulajadi?

Ok, jom Irni nak share vitamin ibu mengandung terbaik dari ekstrak semulajadi yang Irni makan masa mengandung hari tu.

Dapatkan Set Healthy Prenatal Shaklee untuk vitamin ibu mengandung terbaik. Apa manfaat yang ibu-ibu dapat dengan set vitamin yang ni?

✅ Bantu naikkan paras hemoglobin atau paras hb

✅ Bantu elakkan kaki cramp masa tidur

✅ Bantu elakkan sakit pinggang semasa hamil

✅ Elak sembelit semasa hamil

✅ Kurangkan alahan

✅ Ibu lebih bertenaga

✅ Elakkan stretch mark

✅ Kulit ibu makin cantik

✅ Sesuai untuk ibu yang ada kencing manis semasa mengandung atau GDM

Apa vitamin terbaik ibu mengandung tu?

Vitalea – sejenis multivitamin yang lengkap untuk keperluan badan,  dilengkapi dengan zat besi. Zat besi sangat penting untuk pembentukan sel darah merah.

Vita C – membantu penyerapan zat besi dalam vitalea. Bantu cantikkan kulit ibu.

B complex – bantu kurangkan alahan ibu mengandung. Juga bantu pembentukan sel darah merah.

Ostematrix – pil kalsium dilengkapi dengan vitamin D yang membantu penyerapan kalsium secara optimum. Dalam ostematrix juga ada magnesium dan beberapa mineral lain.

Bantu elakkan kaki kejang dan elak sakit pinggang.

Omega Guard – bantu perkembangan otak,  mata dan jantung bayi dalam kandungan. Juga,  bantu stabilkan mood ibu.

ESP – bantu ibu lebih bertenaga

Jika ibu-ibu pun nak cuba vitamin ibu mengandung terbaik ni,  klik je buy now kat bawah atau boleh hubungi Irni terus ye!

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee melalui saya

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge