Kebaikan ESP Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Korang breakfast dengan apa? Kami ore kelate biasa makan nasik waktu pagi. Tapi, masalahnye, Irni tak masak nasik lagi pagi ni, haha

Jadi nye, kita shake2 ESP dulu lah. Memang kenyang minum ESP ni tau. Rasa dia pun best, rasa creamy2 gituuu..

ESP ni daripada soya..ade orang takut nak ambik esp sebab takut nak amik soya, sebab macam2 cerita buruk pasal soya..tapi, sebenar nye soya ESP ni daripada non gmo soy, tanpa modifikasi genetik..non gmo soy tidak mendatangkan kesan buruk malah sangat baik untuk kesihatan.

Kenapa Irni suka sangat minum ESP ni?

1. minum ESP  boleh banyakkan susu

Penah dengar tak, minum soya boleh banyakkan susu? So dengan minum ESP yg diperbuat daripada soya, memang jadi milkbooster Irni. susu pun jadi pekat, xde la cair je.

2. Minum ESP ni mengenyangkan

Biase la ibu menyusu ni asyik lapar je. So bila Irni minum esp ni Irni jadi kenyang dan xde la nk craving makan macam2 kan..

3. ESP bantu cantikkan kulit

Ade orang yg memang kulit dia cantik..untungla kan..hehe..tapi kite yg kulit x berapa cantik ni memang suka la nk minum esp sebab boleh cantikkan kulit. Kulit pun rase lebih halus.

4. Esp menghilangkan strecth mark

Irni paling stress mase mengandung auni amni dlu bila start 5 bulan pregnant dh naik strecth mark..padahal perut x besar mane pun mase tu..n sejak tau mengandung memang hampir tiap hari sy sapu minyak b** o**, tengok2 ade jugak stretch mark..

ESP bantu hasilkan sel baru yg lebih berkualiti n boleh kurangkan stretch mark kite tu 💓

5. ESP ni tak menyebabkan kencing manis

Bagi org yg ade gen kencing manis mcm Irni ni mestilah kena hati2 pilih supplement..

Esp ni mempunyai indeks glisemik yg rendah..indeks glisemiks rendah ni bagus untuk mencegah dan mengawal kencing manis.

Memang best sangat minum ESP ni. Ibu menyusu wajib minum ni tau 💓

Irni recommend ibu2 menyusu ambil ESP Shaklee ni. Untuk order,  klik je buy now kat bawah,  atau boleh contact Irni.

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk Shaklee melalui saya

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge