Ni pertama kali Irni pergi ke Master Celebration  Shaklee. Dalam Shaklee, Master Coordinator adalah peringkat yang paling tinggi.

Shaklee adalah sebuah syarikat multilevel marketing. Upline akan membimbing downline untuk berjaya. Kaedah MLM adalah kaedah duplikasi. Downline akan duplicate cara upline dalam berbisnes.

Apabila downline saling duplicate, bisnes akan jadi makin maju. Untuk menjadi Masted Coordinator Shaklee,  kita perlu lahirkan 14 orang leader atau sekurang-kurangnya mempunyai pangkat Supervisor.

Master Celebration tadi diadakan di Hotel Renaissance Kota Bharu. Master yang diraikan adalah Master Chua.

Alkisahnya,  beliau join member shaklee sebab nak makan sendiri je. Dia ambik set menyusu untuk susukan baby. Beban kerja yg berat kerana beliau seorang engineer TNB menyebabkan susu jad drop.

Dengan set menyusu shaklee,  susu beliau jadi makin banyak. Masa tu memang dia amal set menyusu sebab susu makin meriah dan dapat banyak bila pam.

Kemudian,  pada suatu hari,  tiba2 kaki beliau patah. Dia pergi hospital dan doktor simen kaki.

Masa tu baby dia baru 5 bulan dan dia memang nak recover cepat2 sebab nak jaga baby kan.

Masa tu dia ambik ESP,  Ostematrix dan Advance Joint Health Tablet (sekarang dah takde dalam pasaran Malaysia)

Dengan izin Allah,  cepat betul tulang yg patah tu sembuh. Selepas sebulan dah sembuh dah. Masa tu dia dapat mc  2 bulan doktor bagi.

Amazingly,  cepat betul sembuh tempat patah tu. Bila dah masuk keje,  semua kawan terkejut sebab dia dah boleh pakai high heels. Padahal sebelum tu kaki dia patah.

Memang hebat effect shaklee ni kan. Sebab tu,  ramai SID yang jual shaklee,  rata2 nye sebab dah jatuh cinta dengan shaklee.

Irni harap,  Irni dan suami pun dapat diraikan dalam satu majlis macam diorang.

Wait for our success!

Love,

Irni Suhana

Founder of Success Legacy

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)