Apabila usia sudah mencapai 30 an,  antara masalah yang mula dihadapi adalah kulit kusam dan juga jeragat. Masalah jeragat boleh jadi akibat daripada satu proses penuaan atau boleh jadi juga jika banyak terdedah kepada cahaya matahari.

Masalah jeragat lebih banyak terjadi kepada orang yang berkulit cerah. Masalah jeragat tidak mendatangkan mudarat, cuma pastinya mengundang ketidakselesaan terutama jika tidak ber make up.

Jadi bagaimana cara untuk mengilangkan jeragat dengan cepat?

Cara Menghilangkan Jeragat Dengan Cepat

Cara hilangkan jeragat, set jeragat shaklee, hilangkan jeragat dengan cepat, bintik hitam pada muka

Jika anda dah rimas dengan jeragat tu,  boleh cuba cara ini ye.

1. Baiki sel kulit yang rosak

Macam mana nak baiki sel kulit rosak?

Irni ingin perkenalkan satu produk kepada anda,  iaitu,  Vivix yang membantu baiki sel rosak. Vivix baiki sel bermula dengan mebaiki kerosakan DNA sel.

DNA yang rosak akan dibaiki. Radikal bebas yang menyebabkan kerosakan sel juga akan dihalang dari terus memburukkan keadaan jeragat.

Vivix bantu pulihkan sel jeragat dan elakkan kerosakan yang lebih teruk berlaku.

2. Stabilkan hormon dalam badan

Apabila hormon dalam badan stabil,  kulit akan jadi lebih sihat dan cantik.

Pengambilan asid gamma lenoleic membantu menstabilkan hormon dalam badan. Anda boleh ambil GLA complex untuk mendapat khasiat asid gamma lenoleic.

3. Cerahkan kulit jeragat dengan meningkatkan kolagen semulajadi badan

Cuba tengok kulit bayi,  cantik je kan. Kulit yang penuh dengan kolagen. Tapi,  bila kita makin tua,  penghasilan kolagen mula berkurang terutama bila sudah masuk umur 30an.

Jadi,  galakkan penghasilan kolagen semulajadi dengan mengambil Vita C. Vita C yang Irni ambil ni mempunyai teknologi sustained release,  dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

4. Elakkan dari sinar UV

Elakkan dari terkena cahaya matahari. Pengambilan vita E juga membantu meneutralkan kesan sunburn tu. Boleh buat masker vitamin E juga untuk mempercepatkan proses hilangkan jeragat dengan cepat.

Jika anda berminat dengan cara bagaimana hilangkan jeragat dengan cepat,  boleh cuba produk ni ye.

Kalau nak order, klik je buy now kat bawah,  atau boleh hubungi Irni terus ye.

 

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

(Visited 77 times, 1 visits today)