Baru-baru ni heboh satu company yang bekalkan sabun baby dan penjagaan baby,  boleh menyebabkan kanser untuk jangka masa lama. Lagi pulak,  dah la brand tu glamer. Kalau sebut,  hampir semua orang mesti kenal punya kan.

Jadi,  untuk lebih selamat,  mari lah kita pilih yang terbaik untuk baby kita. Lagipun,  apa yang kita sapu pada kulit baby kita boleh diserap masuk ke dalam badan.

Jika anda salah seorang ibu yang nak kan yang terbaik sekali untuk anak,  produk ni adalah the best.

Sabun baby organic Gentle Wash by Shaklee:

✅Diuji untuk sensitiviti

✅ Jadikan kulit lebih lembut

✅ Formula yang tidak memedihkan mata

Gentle Wash ni mengandungi chamomile,  lavender dan aloe vera organik. Yang best tentang sabun baby organik Gentle Wash ni,  ia tidak menimbulkan alahan pada kulit, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti.

Sememangnya sabun baby organik Gentle Wash ini memberi kelegaan pada kulit,  mandian penuh kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

Selain dari sabun,  ade jugak Soothing lotion dan Massage Oil untuk baby.

Soothing Lotion By Shaklee

✅ Memberi kelembapan yang optimum pada kulit baby

✅Memberi ketenangan dan kelegaan pada kulit

✅ Mengembalikan nutrien kulit

Soothing lotion ni mengandungi chamomile,  lavender,  minyak rosemary, minyak vanila,  minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

Losyen ni lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.

Massage Oil By Shaklee

✅Melembapkan dan melegakan kulit

✅Membelai kulit dengan urutan minyak dari bahan organik

✅ Campuran minyak organik khas

Minyak urut ni lembut sangat. Lepas baby mandi, kita boleh urut baby,  yang mana urutan sangat bagus untuk baby.

Jika tidak lakukan urutan,  boleh juga disapu sebagai pelembap selepas mandi.

Minyak urut shaklee ni mengandungi minyak biji bunga matahari,  lavender dan chamomile. Minyak urut baby yang memberikan sentuhan lembut penuh kasih sayang.

Keistimewaan produk Shaklee Baby ni adalah:

✅ Diuji pakar pediatrik

✅ Menggunakan bahan semulajadi dan organik

✅ Diuji secara klinikal

✅ Tidak menimbulkan alahan

✅pH seimbang

✅ Bahan yang disahkan organik

Dan,  jaminan produk Shaklee Baby:

Jika anda ingin dapatkan yang terbaik untuk baby anda,  dapatkan segera sebelum kehabisan stok!

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

(Visited 88 times, 1 visits today)