Pengalaman Emak Yang Ada Penyakit Kencing Manis Makan Vivix

Mak Irni ade penyakit kencing manis dah lebih 10 tahun. Bila ada penyakit kencing manis ni,  badan mudah letih tak sama macam dulu dah.

Kami adik beradik belikan Vivix untuk mak seminggu sebelum abang Irni kawen. Mak pun makan Vivix. Lepas majlis kaweb abang,  mak kata badan still cergas. Kalau sebelum ni,  kalau ade kenduri anak,  jawabnye malam tu memang tidur awal la.

Berbeza lepas mak makan Vivix. Mak kata tak penat sangat rasa badan. Ye la kan,  bila makan Vivix,  kita upgrade sel sebab tapak jana tenaga sel bertambah. Bila tempat buat tenaga bertambah,  badan kita pun bertambah tenaga la kan.

Selain tu,  bila mak ambik Vivix,  doktor tak jadi nak rujuk mak kepada doktor pakar sakit buah pinggang. Selepas ambik Vivix,  result air kencing dah cantik, doktor cakap tak perlu rujuk mak.

Dan,  yang paling best, kemungkinan nanti mak dah tak perlu kena cucuk insulin dah. Dulu mak kena cucuk dos insulin dalam 20 lebih. Sekarang,  doktor suruh mak cucuk 6-8 je dos insulin tu.

Masa bulan puasa tahun lepas,  mak kena cucuk insulin 2x, bulan puasa tahun ni pulak,  doktor suruh cucuk 1x je masa bukak puasa.

Apa pun,  Irni happy sangat dengan effect positif. Mak cakap,  bila makan Vivix,  badan rasa bertenaga,  takde sembelit dan luka cepat sembuh.

Apa pun,  kita cuma mampu ikhtiar je kan. Di samping dapatkan rawatan dari doktor,  kita boleh ambik vitamin untuk bantu kita lebih sihat.

Jika anda berminat nak dapatkan Vivix ni,  boleh klik buy now kat bawah atau boleh hubungi Irni ye.

Irni (SID 1085099)

0145157141

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge