Eh korang…irni nak tanyer ni..korang dah afa id Shaklee  ke belum?

Kenapa perlu nak ada id Shaklee sebab irni nak mudah kan.

Korang nak dapat Shaklee korang just perlu ada fon n ada internet.

Ye lah, fb perlu hadap berjam jam, ape kata ambik masa 10 minit –

15 minit singgah jap kat shaklee2u..

 

Ape yang best sgt ade id Shakelee selain dari mudahkan nak dapat Shaklee,

  • Dgn id Shaklee, irni mudah sesangat nak dapat vitamin Shaklee dlm masa 3 hari atau paling lama 5 hari. Iye dgn fon boleh dapatkan shaklee. senang TANPA leceh nak ke branch shaklee.

 

  • Dgn id Shaklee irni boleh JIMAT SANGAT, yerrr irni suke jimat mcm korang lar, korang pon suke kan benda yang jimat tapi berbaloi. boleh jimat sehingga 20% tau.. Kita Serupa kita serupa kita serupa..eh menyanyi lar plak..hihii

 

  • Dgn id Shaklee irni banyak dapat info-info talk kesihatan yg dianjur Shaklee di branch Shaklee mcm irni akan cube attend sebanyak mungkin kelas Shaklee di branch kota bharu. Dan kadang2 ade la jugak terlepas ke branch shaklee KL…sambil jalan2 sambil nuntut elmu..hehe

 

  • BONUS?korang suke kalau dapat bonus bentuk wang ringgit?suke kan..Bagi orang yang ade id mcm irni.. irni layak dapat bonus cashback Bila irni dapatkan Shaklee dgn syarat point mata melebihi 150uv. Best tau ade id nie..tiap tiap bulan dapat bonus cash pada 15 haribulan pulak tuh..pandai ea shaklee timing..tengah tengah bulan tu..hahaha

 

  • Ok ini last..Dgn id Shaklee, irni TAKKAN TERLEPAS  OFFER promo bulanan ygdibuat shak leeMcm contoh bulan disember ini ada PROMO VIVIX tau.Wow best vivix ni,Korang tau ke idak ape best vivix ni? kalu tak tau klik link ni www.irnisuhana.com Irni ade share byk benda best pasal vivix ni. N CEPAT-CEPAT DAPATKAN promo vivix Bulan Ni SEBELUM 31 DISEMBER tau.. DAPATKAN 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL PLUS  DISKAUN SEBAB ADE ID SHAKLEE..

.

.

Ok lar ye, sape2 yang belum ade id shaklee..boleh dapatkan id dengan irni ye.  Kalau boleh dapat kan segera sebelum 31 disember ni..perghh promo vivix Mesti kena GRAB sekarang! Sekian…

(Visited 36 times, 1 visits today)