Keistimewaan Vivix

Vivix membantu mempertahankan sel dengan menghalang radikal bebas dari rosakkan sel kita. Vivix jugak bantu elakkan penghasilan AGE protein. AGE protein ni dia boleh sebabkan kita dapat penyakit kronik.

Vivix jugak bantu bagi tenaga kepada sel. Kandungan dalam Vivix bantu meningkatkan bilangan mitokondria dalam sel. Mitokondria ni adalah tempat jana tenaga dalam sel. Jadi, bila tempat jana tenaga tu, banyak, badan kita pun akan jadi lebih bertenaga.

Vivix jugak bantu memperbaiki sel dengan baiki DNA yang rosak. DNA kita pun boleh rosak tau. Jika keadaan tak terkawal, boleh sebabkan penyakit macam kanser.

Dan, secara keseluruhan akan meningkatkan prestasi sel. Sel lebih sihat dan bertenaga.

Sel akan menghasilkan tisu, kumpulan tisu akan hasilkan organ dan kumpulan organ akan menghasilkan sistem. Jika sel badan sihat, sistem badan juga akan menjadi sihat.

Jom, dapatkan Vivix pada bulan ni.

Special untuk customer Irni, Irni akan consult cara makan Vivix terbaik ?

Untuk dapatkan vivix,  boleh terus hubungi Irni ye.

Irni 0145157141

(Visited 40 times, 1 visits today)