Rata-rata orang yang mengambil CoQ Trol Plus akan rasa lebih bertenaga. Kandungan Coenzyme Q10 (CoQ10) dan Resveratrol dalam CoQ Trol Plus ni yang membantu badan hasilkan lebih tenaga.

Jom tengok,  apa feedback pengguna tentang CoQ Trol Plus ni:

Ni kisah Puan Lyna yang selalu joging. Selalunya kalau joging masa kilometer pertama boleh joging tak berhenti,  lepas tu dah mula slow down dah sebab dah mula letih. Lepas tu baru sambung balik.

Start pakai kasut baru,  beliau cuba push untuk joging 2 km. Wow pakai kasut baru pun effect jugak ye. Heee

Tapi,  bila start makan CoQ Trol Plus ni,  ha amik kaw sampai 4km joging non stop tak berhenti. Ni memang wow sangat!

Kalau atlet ni,  sesuai sangat la kalau nak lebih energy.

Yang ke dua ni pulak kisah Cikgu Mus yang aktif. Biasalah cikgu kan sibuk kerja dia. Bukan je tugas mengajar,  malah tugas-tugas lain pun nak kena buat jugak.

Cikgu Mus cakap,  tenaga sampai overdose,  kehulu kehilir naik tangga lagi,  aih siap kena pegi padang, tapi Cikgu Mus maintain je.

Ni sesuai sangat ni untuk orang yang aktif dan sibuk. Nak kehulu ke hilir, nak perah otak lagi,  kena guna tenaga banyak tu.

Memang berbaloi sangat beli vitamin tenaga ni.

Jom,  dapatkan sekarang! Klik je buy now kat bawah tu,  atau boleh terus hubungi Irni ye.

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

(Visited 40 times, 1 visits today)