Peluang Bisnes Shaklee

Hai Assalamualaikum semua. Saya Irni, founder Success Legacy.

Ade tak yang sedang tercari2 nak berniaga apa?

Dah buat tu, buat ni, tapi tak bertahan lama. Nak tak, buat satu bisnes yang boleh diwarisi sampai anak cucu?

Bisnes shaklee ni stabil sebab company dia stabil. Lagipun shaklee ni kan dah lama. Produk memang tip top. Siap ade kajian klinikal. Dijamin berkesan, selamat dan semulajadi.

Kalau anda sedang tercari2 nak berniaga apa, jom join kami buat bisnes Shaklee. Bernaung di bawah Success Legacy.

Kami akan add anda dalam Success Academy. Untuk bersama dengan orang2 yang mempunyai aura positif.

Irni dah berpengalaman dalam bisnes Shaklee selama 2 tahun. Irni buat bisnes Shaklee melalui blog, facebook dan terkini melalui vlog.

Kelebihan buat bisnes Shaklee di bawah kumpulan Success Legacy:

✅ Bimbingan tentang cara marketing
✅ Cara brandingkan diri di facebook
✅ Cara buka kedai maya di facebook dan youtube
✅ Group support di whatsapp dan juga facebook
✅ Poster untuk diguna
✅ Strategi mendapat sekurang-kurangnya bonus 3 angka pada permulaan

Jika anda berminat untuk jana pendapatan bersama kami di Success Legacy, boleh hubungi Irni.

Irni Suhana
Founder Success Legacy
0145157141

(Visited 6 times, 1 visits today)

You May Also Like

About the Author: Irni Suhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge