Testimoni Shaklee Baby

¬† Feedback orang yang guna shaklee baby ni cakap sabun dia pekat, guna sikit je dah berbuih, tak yah nak guna banyak2. Guna berbulan2 pun tak habis lagi ūüėā Losyen dia pulak, tak berminyak. Cepat diserap ke dalam kulit. Kulit baby pun lembut je. Bila guna massage oil,...

Jaminan Produk Shaklee

Dulu mak pernah suruh Irni makan ubat akar kayu atau jamu. Tapi, Irni takut nak makan. Mak kata nak takut apa nye, mak dari muda lagi kan. Tapi Irni ni jenis banyak pikir, haha. Mak cik ni bancuh sendiri ke ubat akar kayu ni, macam mana kalau mak cik ni silap bancuh...

Produk Baru Shaklee 2018

Haih produk baru shaklee ni semua menggugat jiwa. Hehe. Ok, meh Irni cite sikit tentang beberapa produk baru shaklee. 1. CoQ Trol Exactly produk ni relaunched balik dengan improved formula. Dulu shaklee ade keluarkan CoQ Health. Sekarang ni di improved dengan ade...

Cara Berhenti Merokok Paling Berkesan Untuk Selamanya

Merokok merupakan satu tabiat yang dah jadi kebiasaan dan sukar untuk dihentikan. Hanya orang yang betul-betul nekad boleh  berjaya berhenti merokok. Kebanyakan perokok memang dah tahu bahawa merokok boleh membahayakan kesihatan. Risiko yang dihadapi oleh perokok...

Omega Guard Untuk Ibu Mengandung

Dalam Omega Guard ni ada asid lemak omega 3. Asid lemak omega 3 ni jugak ada dalam ikan laut dalam macam ikan salmon dan tuna. Asid lemak omega 3 sangat bagus untuk ibu hamil dalam meningkatkan mood baik semasa mengandung dan semasa berpantang. Asid lemak omega 3...