Oh handphone ku

Antara benda paling penting adalah – HANDPHONE 😂 Pegi mana2 bawak handphone je kan. Orang nak cari kita nak beli shaklee pun kena contact handphone kita kan. Update facebook, update blog, semua pakai handphone. Memang penting sangat lah handphone ni. Dalam...

Shaklee MLM Terbaik

MLM? Multilevel Marketing? Kalau dulu, dengar MLM, kita pun takut, sebab asyik dengar orang atas goyang kaki, orang bawah yg kena kerja keras. Modal mesti kena ribu2. Tanpa ku sedari, diri ku terjebak dalam MLM 😂 Dulu Irni tak tahu pun Shaklee tu MLM. Seriously, tak...

Nutrisi Yang Cukup Untuk Ibu Menyusu

Bayi yang membesar memerlukan sumber vitamin yang cukup bagi membantu proses tumbesaran yang sempurna. Bagi bayi yang belum makan, nutrisi perlu didapati daripada susu. Bagi bayi yang menyusu dengan susu ibu,  bayi akan dapat apa yang ibu dia makan. Jadi,  sangat lah...

Suplemen Multivitamin Terbaik

Perlukah ambik multivitamin? Menurut Pertubuhan Kesihatan Dunia (WHO) ,  kita perlu ambik 5 hidangan sayur dan buah setiap hari. Sebaik nya,  kita perlu makan lebih banyak sayur dan buah untuk mendapatkan sumber vitamin. Cuma kalau perasan,  buah yang dijual,  buah tu...

Sengsara Bengkak Susu?Jom Atasinyer!

Pernah alamai bengkak susu?pernah rasa peritnya?bengkak susu buat ibu makin stress?Dan ibu ibu buntu tak tau cara selesai masalah ini? Ramai ibu di luar sana tak tau bengkak susu boleh diredakan dgn mudah  dan selamat. so bagaimana caranya?biar saya share skit dan ini...