Wanita dan cantik memang tak dapat dipisahkan. Setiap wanita ada kecantikan tersendiri, tak kira macam mana rupa. Asalkan orang nya baik hati, pasti akan nampak cantik kan. Namun, mempunyai kulit cantik pastinya tak semua wanita ada. Kulit licin, gebu, tak berminyak pasti akan membuatkan seseorang wanita itu nampak menarik.

Tengok tekstur kulit pun orang dah boleh nampak kita ni jenis yang pentingkan kecantikan atau tak. Kalau make up sekalipun, kulit yang cantik pasti akan menghasilkan kesan make up yang lebih baik berbanding dengan orang yang mengalami masalah kulit kan.

Jika anda sedang tercari-cari produk yang selamat bagi cantikkan kulit, Irni nak kenalkan korang dengan Set BeYouthful! Wow anda pasti teruja dengan kesannya!!

Dapatkan Kulit Cantik Dengan Set BeYouthful

 

Dapatkan kulit Cantik dengan 2C –> Collagen dan Vitamin C

Gabungan antara Shaklee Collagen Powder dan Sustaine Release Vita-C pastinya akan memberi kesan yang lebih baik untuk kulit anda.

Fungsi Kolagen

Kolagen ni adalah sejenis protein yang banyak terdapat pada kulit, tulang, otot, salur darah, sistem penghadaman dan tendon. Kolagen bertindak seperti gam yang memegang komponen badan kita supaya badan kita kekal tegap berdiri termasuklah mengekalkan kekuatan lekatan komponen kulit dan kulit lebih elastik.

Dengan bahasa mudahnya, kalau kita cukup kolagen, sel-sel kulit kita akan jadi kuat, tak berkedut dan sentiasa tegang.Dengan pengambilan kolagen, kulit kita akan nampak lembap dan kurang nampak kedutan. Jadi makin awet muda lah sebab kulit jadi tegang.

Fungsi Vitamin C

Pengambilan vitamin C sangat penting untuk kulit:

  • Bertindak sebagai antioksidan atau antipenuaan
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Bertindak sebahai ejen depigmentasi
  • Bertindak sebagai ejen anti radang
  • Menyokong pembentukan kolagen semulajadi badan

Kenapa anda perlu pilih Set BeYouthful ni untuk kecantikan kulit anda?

Jom kita tengok kebaikan setiap produk dalam set ni.

Shaklee Collagen Powder

 

Kajian klinikal ini dijalankan ke atas orang yang mengambil Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu atau 2 bulan. Terdapat perubahan keseluruhan pada kulit bermula 18% lebih baik hingga 90% lebih baik

kulit jadi lebih lembap sebanyak 90%

kulit kurang kasar, jadi lebih halus sebanyak 75%

berjaya tingkatkan penampilan keseluruhan sebanyak 71%

kulit lebih lembut dan licin sebanyak 69%

make up lebih kekal lama sebanyak 60%

kulit lebih anjal dan elastisiti sebanyak 55%

rambut jadi lebih tebal sebanyak 50%

garis-garis halus dan kedutan berkurang sebanyak 18%

Memang dibuktikan secara klinikal, dengan pengambilan Shaklee Collagen Powder selama 2 bulan, kesan ketara akan kelihatan, terutama dari segi kelembapan kulit dan perubahan kulit jadi lebih anjal, lembut dan berseri.

Oh ye, Shaklee Collagen Powder ni diperbuat dari kolagen sisik ikan merah yang hidup dalam laut dalam. Molekulnya sangat kecil dan cepat menyerap masuk ke dalam sel. Kolagen premium ini hanya dari Shaklee dan anda pasti akan puas hati dengan hasilnya.

Sustaine Release Vita-C Plus Shaklee

Vitamin C Shaklee diperbuat daripada bahan semulajadi dan ia nya dibuat dari jagung,  so ia sangat sesuai untuk perut yang sensitif. Vitamin C Shaklee juga adalah jenis sustain release,  ia akan dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

Setiap jam, 100 mg vitamin c akan dilepaskan,  jadi badan akan mendapat manfaat vitamin c dalam 5 jam tersebut dan mengelakkan vitamun c dari terus larut ke dalam air dan dibuang.

Vitamin C Shaklee membantu cantikkan kulit dengan bertindak sebagai antioksidan dan pelindung kulit dari sinar uv. Vitamin C Shaklee juga boleh membantu mencerahkan kulit.

 

Nak kulit cantik awet muda? Jom dapatkan segera Set BeYouthful ni. Wow peluang untuk anda,  dapatkan diskaun 10% untuk set ini,  hanya pada Februari 2018. Hubungi Irni segera!

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

(Visited 30 times, 1 visits today)