Assalamualaikum hai semua. Irni nak kenalkan diri Irni. Irni sekarang umur 30 tahun,  mula kenal Shaklee masa mengandungkan anak pertama.

Anak pertama Irni kembar,  alahan pun agak teruk masa tu. Lebih merisaukan,  masa tu Irni tak boleh telan vitamin yang doktor bagi. Kalau makan,  Irni akan muntah2.

Kawan tempat kerja Irni sarankan Irni ambik Set Mengandung. Masa tu Irni ambik Vitalea,  B complex,  Vita C dan Ostematrix.

Alhamdulillah Irni tak muntah2 dah lepas ambik vitamin shaklee. Kalau sebelum ni,  setiap kali ambik iberet,  Irni akan muntah. Risau jugak sebab hb Irni low.

Bila ambik set ibu mengandung shaklee,  dah tak muntah (masa tu dah 6 bulan pregnant), badan lebih bertenaga,  hb naik,  tak cramp kaki masa tidur malam.

Memang seronok Irni rasa. Masa tu Irni mula jatuh cinta dengan produk shaklee. Dan,  Irni keep on jatuh cinta dengan produk shaklee sebab Shaklee ada landmark study.

Ada kajian yg dibuat ke atas orang yang dah 20 tahun ambik Shaklee. Terbukti mereka mempunyai kesihatan yg lebih baik berbanding dengan orang yg ambik multivitamin jenis lain dan yang tak ambik vitamin langsung.

Untuk ibu-ibu yang nak cari vitamin terbaik, boleh cuba vitamin Shaklee ye. Irni bagi 5 bintang 💞

(Visited 21 times, 1 visits today)