Ni la vitamin antioksidan Irni. Vita C Shaklee ni Irni amal start dari mengandung. Vita C shaklee ni dibuat dari bahan semulajadi, jadi boleh amal makan.

Cuba check, vitamin C yang korang makan tu, vitamin semulajadi ke vitamin sintetik? Vitamin sintetik selamat dimakan, tapi utk jangka masa panjang tak bagus untuk buah pinggang.

Jadi, kalau nak makan vitamin antioksidan, pilih vitamin semulajadi. Vitamin C shaklee ni jugak dia ade teknologi sustaine release. Dia dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

Irni recommend korang makan Vita C shaklee. Makan vitamin utk kesihatan dan bonus dia, dapat kulit cantik ?

(Visited 13 times, 1 visits today)