Vitamin antioksidan anti penuaan

Ni la vitamin antioksidan Irni. Vita C Shaklee ni Irni amal start dari mengandung. Vita C shaklee ni dibuat dari bahan semulajadi, jadi boleh amal makan.

Cuba check, vitamin C yang korang makan tu, vitamin semulajadi ke vitamin sintetik? Vitamin sintetik selamat dimakan, tapi utk jangka masa panjang tak bagus untuk buah pinggang.

Jadi, kalau nak makan vitamin antioksidan, pilih vitamin semulajadi. Vitamin C shaklee ni jugak dia ade teknologi sustaine release. Dia dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

Irni recommend korang makan Vita C shaklee. Makan vitamin utk kesihatan dan bonus dia, dapat kulit cantik 💓

(Visited 3 times, 1 visits today)

You May Also Like

About the Author: Irni Suhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge