Hai selamat pagi. Hari ni awal kita bersiaran ye, sebab i miss my CoQ Trol. Taktau simpan dalam beg mana, dah tak jumpa. Nak unpack bag besar macam tak la kan ?

Ada tak yg jenis skeptikal macam irni? Bila tengok gambar testimoni, dalam hati, ye ke, betul ke? Tapi, bila semua org asyik dk cakap benda sama, kita pun terasa la jugak nak try hehe.

3,4 hari lepas Irni ambik CoQ Trol malam, aish memang tak boleh tidur. Badan rasa segar, otak pun rasa laju. Tak cukup tidur rasa biasa je. Takde rasa nak tidur ke siang ke apa, memang badan rasa bertenaga.

Dannnn bila dah 2 hari tak makan CoQ Trol ni, dah mula rasa penattt. Memang beza sangat2 la rasa.

Mak2 yang sibuk, tambah2 buat biz online lagi, cuba la ambik CoQ Trol ni. Memang besttt ???

(Visited 33 times, 1 visits today)