Hadiah untuk diri sendiri? Baru terpikir, apa hadiah untuk diri sendiri ek? Hehe. Rasa macam dah lama tak bagi rewards untuk diri sendiri.

Bila fikir, banyak sangat dh rewards untuk diri sendiri secara tak langsung. Husband bagi kita keluar g erobik, g jogging, tu pun rasa macam rewards dah.

Sebab Irni suka exercise, maklum la kecik2 dulu selalu dk berlari kan, hehe. Tapi, bila dah kawen, dah ade anak, memang jarang sangat dapat keluar sorang.

Bukan lah keluar ngan anak2 tak best, tapi memang tak dapat la ummi nak berlari. Hehe. Dapat beli suplemen untuk kesihatan diri n famili pun satu rewards untuk diri Irni.

Ok, next, nak bagi rewards apa ye untuk diri sendiri ni? Hehe

Nanti Irni nak bagi rewards skincare Youth untuk diri sendiri la. Rewards penat lelah kita bekerja ni. Hehe. Kenapa Youth?

Youth ni kan skincare penjagaan wanita. Biasala wanita ni kan suka cantik-cantik. Lagipun bila pakai Youth,  memang cantik sangat muka. Muda 10 tahun kulit tau bila pakat Youth ni.

Jom tengok testimoni orang yang dah pakai Youth ni.

 

Cantik sangat kan? Wahhh best nya kalau  dapat beli skincare Youth ni. Ha kalau korang nak tengok rupa skincare Youth ni,  jap Irni tunjuk gambar.

Yang satu lagi tu bb cream,  belum masuk lagi pasaran Malaysia. Kalau korang pun nak jugaj skincare Youth ni,  order dengan Irni k.

Irni Suhana (SID Shaklee 1085099)

0145157141

(Visited 20 times, 1 visits today)