MLM?

Multilevel Marketing?

Kalau dulu, dengar MLM, kita pun takut, sebab asyik dengar orang atas goyang kaki, orang bawah yg kena kerja keras. Modal mesti kena ribu2.

Tanpa ku sedari, diri ku terjebak dalam MLM 😂

Dulu Irni tak tahu pun Shaklee tu MLM. Seriously, tak rasa macam MLM pun. Sistem shaklee sangat adil. Sape buat keje dia dapat.

Malah ada income downline lagi banyak dari upline dia. Wow sangat kan. Dan, modal dia cuma RM69.80 je, tak sampai RM100 pun walaupun nama nye tu MLM.

Pihak management Shaklee pun tak bagi SID ambik stok banyak2 sampai terpaksa simpan bawah katil, sampai terpaksa lelong murah2.

Kalau nak simpan stok, simpan the only things that u can sell. Tak payah nak beli banyak2 semata-mata nak naik rank.

MLM shaklee sangat telus dan adil. Takyah risau nak kena tindas ke apa. Kita cari rezeki sama2 😊

 

(Visited 11 times, 1 visits today)