Antara benda paling penting adalah – HANDPHONE 😂

Pegi mana2 bawak handphone je kan. Orang nak cari kita nak beli shaklee pun kena contact handphone kita kan.

Update facebook, update blog, semua pakai handphone. Memang penting sangat lah handphone ni.

Dalam handphone ni ada apps buffer untuk schedule post, ada beberapa apps untuk edit gambar, ada apps edit video.

Kalau apps games memang takde la dalam handphone ni. Bukan apa, kalau ada games takut kita asyik dk main game pulak 😂

Senang2 jangan install terus, so tak de la kita nak main games kan. Rasa macam tak boleh stop pulak kalau dh start main games tu 😝

Kita guna handphone sebaiknya 👍

 

(Visited 19 times, 1 visits today)