Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...

10 Sebab Kenapa Kena Beli Youth

Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda? Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2. Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je 😱 Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik....

Beza Susu Foremilk dan Hindmilk

Susu ibu sangat unik. Susu awal yang keluar sedikit cair dan apabila bayi terus menyusu,  susu yang lebih pekat akan keluar. Kalau anda pam susu,  anda akan nampak beza dia. Masa mula-mula pam,  susu yang keluar adalah sedikit cair. Apabila diteruskan sehingga...