Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda?

Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2.

Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je 😱

Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik. Kenapa semua pakat serbu beli Youth, padahal harga dia boleh tahan jugak.

Kenapa patut beli Youth?

1. Satu-satunya skincare yang sesuai untuk semua jenis kulit.

2. Teknologi Youth telah dipatenkan supaya tidak ditiru.

3. Bebas 1500 bahan kimia yg biasa ada dalam skincare seperti paraben, formaldehyde, hydroquinon. Jadi, ia sangat selamat untuk kulit.

4. Terdapat ujian klinikal pada produk, dermatological dan ophthalmology tested.

5. Sangat hipoallergik.

6. 100% yang pakai Youth menunjukkan usia kulit makin muda dan kualiti kulit makin baik. Ada mesin yg digunakan untuk uji kesan sebelum dan selepas pakai Youth.

7. 2/3 yg pakai Youth, usia kulit jadi muda 10 tahun.

8. Dibuat 100% dari bahan semulajadi (100% vegan)

9. Penyelidikan Youth adalah selama 8 tahun, baru la terhasil skincare ni.

10. Mana nak cari skincare yg 100% semulajadi dan 100% berkesan ni (diuji secara klinikal, bukan self claim)

Come, grab your Youth now!

Get Youth to be youth 😍
Pm me for promo price. Only for this month!

Irni 0145157141

(Visited 21 times, 1 visits today)