Teringat dulu ada kawan Irni yang tiba-tiba jadi gemuk dan perut jadi buncit. Pada awalnya, dia ingatkan badan jadi gemuk dan buncit sebab makan banyak. Lagipun tiada rasa sakit. Lama-lama dia rasa pelik sebab perut dia rasa macam keras. So, dia dapatkan pemeriksaan doktor. Memang terkejut dia sebab saiz cyst dah mencapai saiz 20cm dan perlu menjalani pembedahan. Bila saiz dah besar sangat, nak tak nak, memang terpaksa buat pembedahan untuk buang cyst tu.

Jadi, jangan biar lama-lama masalah cyst ni takut dia makin membesar. Jadi, macam mana cara nak kecutkan cyst tanpa pembedahan?

Irni nak share pengalaman orang yang telah berjaya mengecilkan cyst tanpa sebarang pembedahan.

 

Pengalaman #1

saiz cyst mengecil dari 4cm ke 3.6 cm

 

Pengalaman #2

Cyst mengecil dari 2.73cm kepada 1.4 cm

 

 

Pengalaman  #3

Cyct mengecil dari 5.5 cm kepada 3 cm

 

Apakah Cara Kecutkan Cyst Tanpa Pembedahan

Dapatkan suplemen shaklee yang telah membantu ramai wanita yang telah berjaya kecilkan cyst mereka.

  1. Vivix

 

Vivix membantu baiki kerosakan sel dengan baiki kerosakan DNA sel. Vivix adalah sejenis botanical beverages yang kaya dengan antioksidan dan polifenol tumbuhan.

2. GLA Complex

GLA complex bantu kawal hormon supaya seimbang dan juga bertindak sebagai antiradang.

3. Vitamin A, C, E

Vitamin A, C, E kaya dengan antioksidan dan bagus untuk sel.

Vitamin A- Carotomax

                            Carotomax kaya dengan vitamin A

 

Vitamin C- Sustained Release Vita C Plus

Vitamin E- Vita E Complex

 

Jika anda berminat untuk mengecutkan cyst tanpa pembedahan, boleh terus hubungi Irni 0145157141 atau boleh terus klik buy now kat bawah ni.

Irni Suhana Muhamad

0145157141

irnisuhana[@]gmail.com

Kawasan COD Shaklee: Jeli, Kok Lanas, Kota Bharu Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

 

(Visited 6 times, 1 visits today)