Cara Naikkan Paras HB Ibu Mengandung

Jika ibu ada masalah hb low, jangan biarkan masalah ni berlarutan. Bahaya untuk ibu dan baby. Hb atau hemoglobin fungsi dia untuk angkut oksigen kepada sel badan ibu dan bayi. Jadi kalau tak cukup hemoglobin macam mana? Maksud nye oksigen pun tak cukup lah kan? Sebab...

Cara Hilangkan Letih Ketika Memandu

Memandu pada jarak jauh boleh buatkan kita mudah rasa letih terutama bagi orang yang berulang jauh ke tempat kerja. Jarak rumah dan tempat kerja yg jauh boleh sebabkan badan jadi letih. Jom tonton video ni, Irni kongsikan bagaimana cara hilangkan letih semasa memandu....

Vitamin Keperluan Harian/ Daily Essential Set

Hai semua. Hari tu masa Irni pergi kelas dengan Nutrionist, beliau ada share tentang vitamin basic yg kita perlu ambik. Vitamin ni seeloknya kita ambik masa kita sihat, kalau dah sakit, kena makan ubat lah kan. Lagipun nutrionist ni keje dia adalah untuk pastikan...