Toner Untuk Kulit Sensitif

Muka nampak bersih, tapi hakikat nye, hmmm tu dia, hitam tisu tu 😂 Puas hati guna toner Youth ni, bersih je rasa muka. Blackhead whitehead semua dia sapu sekali. Dulu Irni jenis x berapa rajin nak pakai toner. Rasa macam membazir je beli toner sebab mesti tak habis....

Vitamin Kesihatan Sel

Kelas dengan nutrionist Shaklee Puan Sarah petang ni. Belajar pasal polifenol tumbuhan dalam Vivix. Setiap hari badan kita hasilkan radikal bebas. Salah satunya kalau kita stress, ha makin tinggi radikal bebas dalam badan tu. Sebab tu orang yg selalu stress mudah...

Tips Anak Selalu Minta Handphone Emak

Tips bagi mak2 yg selalu berebut handphone dengan anak:Bagi anak main phone time bateri nak habis Bagi handphone kat anak time bateri nak habis, so kejap je la dia main. Buat password kat handphone Bila buat password, kita boleh control waktu penggunaan diorang sebab...

Set Berpantang Selepas Bersalin

Berpantang Ala Mat Salleh? Mat salleh sebenar nye berpantang macam mana ek? 😂 Tak kira la mat salleh ke, Melayu ke, semua ada cara sendiri. Biasalah lepas bersalin kan, mesti akan ada perubahan hormon dalam badan. Masa mengandung lain hormonnya, bila nak bersalin...

Konsep Rezeki dan Tips Murah Rezeki

KAWAN SAYA DAH RAMAI JUAL PRODUK TU. SO, SAYA TAK NAK LA JUAL! Pernah tak korang rasa macam tu? Korang boleh nampak, produk tu menarik, produk tu best dan confirm memang boleh jual punya. Tapi… Hmm dah ramai sangat orang jual, ada ke orang nak beli dengan kita? Ok,...