Kereta Idaman Saya

Irni suka sangat dengan sebuah kereta ni. Kereta ni jadi kereta idaman Irni sebab kereta ni ada banyak seats. Kereta ni 7 seaters. Maklumlah kita anak ramai kan, kalau ada kereta besar, selesa lah sikit anak-anak kan. Taraaa! Ni lah dia kereta idaman Irni Honda BR-V  ...

Jangan Abaikan Masalah Berak Berdarah

Pada hari Jumaat lepas, Irni berjumpa dengan seorang guru ni. Beliau menceritakan pengalaman beliau yang mengalami masalah berak berdarah. Pada mulanya beliau senidri tak perasan sebab tandas di rumah jenis berwarna, jadi, bila membuang air besar, dia tak perasan ada...

3 Tips Mengatasi Masalah Anak Memilih Makanan

Pening kepala mak bila anak memilih makanan. Mak dah penat-penat masak, tapi dia tak makan pulak. Kita bukan apa, risau takut dia lapar ke apa kan. Tambah risau bila pikir cukup ke nutrisi untuk anak kita membesar ni? Ok , kat sini, Irni nak share tips tentang...

5 Tips Pilih Produk Kesihatan Yang Selamat

Nak cari produk kesihatan kena lah cari yang betul-betul boleh bantu kita sihat. Jangan pulak yang elok-elok sihat,  menjemput penyakit pulak. Nauzubillah. Dekat pasaran ada macam-macam produk kesihatan. Macam mana nak cari yang terbaik. Irni kongsikan tips bagaimana...

Peluang Bisnes Online Buat Anda Yang Bekerja

Hai, pertama sekali, saya kenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya Irni, berpengalaman dalam menjalankan bisnes online secara part time selama 4 tahun. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dan berjaya mendapatkan hasil daripada bisnes online sebanyak 3-4 angka...