Cara Mengatasi Introvert

Kalau kat sekolah, orang yg glamer adalah orang extrovert. Pegi mana2, mesti orang kenal. Kalau dia tak de, memang sunyi la tempat tu. Orang cakap, orang extrovert ni jenis mesra alam gitu. Senang nak berkawan dan penyeri majlis. Memang best kalau dapat kawan jenis...

Ciri Orang Introvert

Kenali Ciri Orang Introvert Seseorang tu kadang2 boleh jadi introvert atau extrovert, tapi mesti akan ada yg lebih dominan. Jom tengok korang ni introvert tak? Ciri2 orang introvert Tak suka tempat ramai Orang introvert lagi suka tempat yg tak ramai orang. Kalau...

Resepi Performance Drinks Shaklee

Performance Drinks ni memang sedap bancuh sejuk2, memang hilang dahaga, rasa segar badan. Performance Drinks mengandungi eloektrolit yang bantu kekalkan air dalam badan. Performance Drinks boleh mengelakkan badan dari dehidrasi. Selamat mencuba! Jika anda berminat...

Salam Ramadhan

Salam ramadhan untuk semua. Irni nak share kelebihan bulan Ramadhan: Kelebihan Bulan Ramadhan Bulan umat Islam disyariatkan berpuasa Hanya pada bulan Ramadhan kita diwajibkan berpuasa. Nak atau tak, kita kena puasa dan Allah sayangkan kita, diberiNya ganjaran yang...