3 Tips Mengatasi Masalah Anak Memilih Makanan

Pening kepala mak bila anak memilih makanan. Mak dah penat-penat masak, tapi dia tak makan pulak. Kita bukan apa, risau takut dia lapar ke apa kan. Tambah risau bila pikir cukup ke nutrisi untuk anak kita membesar ni? Ok , kat sini, Irni nak share tips tentang...

5 Tips Pilih Produk Kesihatan Yang Selamat

Nak cari produk kesihatan kena lah cari yang betul-betul boleh bantu kita sihat. Jangan pulak yang elok-elok sihat,  menjemput penyakit pulak. Nauzubillah. Dekat pasaran ada macam-macam produk kesihatan. Macam mana nak cari yang terbaik. Irni kongsikan tips bagaimana...

Peluang Bisnes Online Buat Anda Yang Bekerja

Hai, pertama sekali, saya kenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya Irni, berpengalaman dalam menjalankan bisnes online secara part time selama 4 tahun. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dan berjaya mendapatkan hasil daripada bisnes online sebanyak 3-4 angka...

Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...