Testimoni Ambil CoQ Trol Plus Badan Lebih Bertenaga

Rata-rata orang yang mengambil CoQ Trol Plus akan rasa lebih bertenaga. Kandungan Coenzyme Q10 (CoQ10) dan Resveratrol dalam CoQ Trol Plus ni yang membantu badan hasilkan lebih tenaga. Jom tengok,  apa feedback pengguna tentang CoQ Trol Plus ni: Ni kisah Puan Lyna...

Vitamin Untuk Bantu Badan Bertenaga & Elak Lesu Badan

Seharian penat bekerja, badan mula rasa letih. Balik rumah, bukan boleh terus tidur, pasti ada tanggungjawab lain yang perlu dilaksanakan tambah-tambah lagi kalau dah ada anak kan. Memang kita tahu, makan vitamin boleh buat badan lagi kuat, badan lagi bertenaga, tapi...

Testimoni Shaklee Baby

  Feedback orang yang guna shaklee baby ni cakap sabun dia pekat, guna sikit je dah berbuih, tak yah nak guna banyak2. Guna berbulan2 pun tak habis lagi 😂 Losyen dia pulak, tak berminyak. Cepat diserap ke dalam kulit. Kulit baby pun lembut je. Bila guna massage oil,...

Jaminan Produk Shaklee

Dulu mak pernah suruh Irni makan ubat akar kayu atau jamu. Tapi, Irni takut nak makan. Mak kata nak takut apa nye, mak dari muda lagi kan. Tapi Irni ni jenis banyak pikir, haha. Mak cik ni bancuh sendiri ke ubat akar kayu ni, macam mana kalau mak cik ni silap bancuh...

Produk Baru Shaklee 2018

Haih produk baru shaklee ni semua menggugat jiwa. Hehe. Ok, meh Irni cite sikit tentang beberapa produk baru shaklee. 1. CoQ Trol Exactly produk ni relaunched balik dengan improved formula. Dulu shaklee ade keluarkan CoQ Health. Sekarang ni di improved dengan ade...