Cara Mulakan Perniagaan Online Dengan Mudah

Bila sebut perkataan berniaga, ada yg ingat kena sedia modal banyak. Tapi, rupanye, zaman sekarang, ada modal sikit je dah boleh start niaga tau. Macam mana cara nak mula berniaga dengan modal rendah? Jadi dropship produkJadi ejen produk Bila jual produk orang, anda...

Kenapa Perempuan Lepas Bersalin Mudah Naik Badan?

Ada ibu yang selepas bersalin, badan mula naik. Kenapa badan ibu mudah naik selepas bersalin? Berlaku perubahan hormon semasa mengandung dan ambil masa utk kembali seperti biasa.Ibu biasanya akan mengalami sedikit tekanan lepas bersalin, bukan meroyan tapi perubahan...

Cara Naikkan Paras HB Ibu Mengandung

Jika ibu ada masalah hb low, jangan biarkan masalah ni berlarutan. Bahaya untuk ibu dan baby. Hb atau hemoglobin fungsi dia untuk angkut oksigen kepada sel badan ibu dan bayi. Jadi kalau tak cukup hemoglobin macam mana? Maksud nye oksigen pun tak cukup lah kan? Sebab...

Cara Hilangkan Letih Ketika Memandu

Memandu pada jarak jauh boleh buatkan kita mudah rasa letih terutama bagi orang yang berulang jauh ke tempat kerja. Jarak rumah dan tempat kerja yg jauh boleh sebabkan badan jadi letih. Jom tonton video ni, Irni kongsikan bagaimana cara hilangkan letih semasa memandu....