Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

5 Tips Pilih Produk Kesihatan Yang Selamat

Nak cari produk kesihatan kena lah cari yang betul-betul boleh bantu kita sihat. Jangan pulak yang elok-elok sihat,  menjemput penyakit pulak. Nauzubillah. Dekat pasaran ada macam-macam produk kesihatan. Macam mana nak cari yang terbaik. Irni kongsikan tips bagaimana...

Peluang Bisnes Online Buat Anda Yang Bekerja

Hai, pertama sekali, saya kenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya Irni, berpengalaman dalam menjalankan bisnes online secara part time selama 4 tahun. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dan berjaya mendapatkan hasil daripada bisnes online sebanyak 3-4 angka...

Cara Hilangkan Migrain Dan Mengelakkan Migrain Berulang

Apabila migrain berlaku seseorang itu akan berasa sangat sakit kepala,  selalunya pada sebelah bahagian kepala sahaja. Migrain selalunya disertai dengan rasa mual dan pandangan menjadi kabur. Apabila migrain datang, terpaksa makan pil tahan sakit sebab tak tahan...

Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...

10 Sebab Kenapa Kena Beli Youth

Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda? Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2. Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je 😱 Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik....

Cara mengelakkan susu foremilk dan hindmilk yang tidak seimbang

Dalam entry yang lepas Irni dah ceritakan apa akan jadi kalau bayi tidak mendapat susu foremilk dan hindmilk yang tidak seimbang. Antaranya adalah bayi akan kerap berak dan berak hijau. Perkembangan bayi juga boleh menjadi perlahan. Jadi,  bagaimana untuk mengelakkan...

(Visited 28 times, 1 visits today)