Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...

10 Sebab Kenapa Kena Beli Youth

Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda? Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2. Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je 😱 Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik....

Cara mengelakkan susu foremilk dan hindmilk yang tidak seimbang

Dalam entry yang lepas Irni dah ceritakan apa akan jadi kalau bayi tidak mendapat susu foremilk dan hindmilk yang tidak seimbang. Antaranya adalah bayi akan kerap berak dan berak hijau. Perkembangan bayi juga boleh menjadi perlahan. Jadi,  bagaimana untuk mengelakkan...

Beza Susu Foremilk dan Hindmilk

Susu ibu sangat unik. Susu awal yang keluar sedikit cair dan apabila bayi terus menyusu,  susu yang lebih pekat akan keluar. Kalau anda pam susu,  anda akan nampak beza dia. Masa mula-mula pam,  susu yang keluar adalah sedikit cair. Apabila diteruskan sehingga...

Produk hilangkan angin badan

Peppermint ginger plus gabungan daun pudina dan halia membantu keluarkan angin dari badan. Untuk dapatkan produk ini,  boleh hubungi Irni...

(Visited 68 times, 1 visits today)