Home » Kanak-kanak

Sabun Baby Organik

Baru-baru ni heboh satu company yang bekalkan sabun baby dan penjagaan baby,  boleh menyebabkan kanser untuk jangka masa lama. Lagi pulak,  dah la brand tu glamer. Kalau sebut,  hampir semua orang mesti kenal punya kan. Jadi,  untuk lebih…

Read More »

Vitamin Kanak-Kanak Supaya Susah Demam

Musim ni,  kejap panas,  kejap hujan,  anak-anak pun mula batuk,  mula nak demam. Susah hati mak sebab bila anak demam,  memang kesian anak yang selalu aktif,  dah tak aktif macam biasa. Bagaimana untuk menguatkan sistem imuniti badan anak…

Read More »

Vitamin Kanak-Kanak

Anak2 Irni ni memang jenis suka makan sayur. Kalau bubuh dlm nasi, diorang kutip makan sayur dulu, pastu baru la nak makan nasi 😅 Kalau beli tomato, memang berebut diorang makan. Memang suka betul makan tomato. Ni pulak…

Read More »