Sabun Baby Organik

Baru-baru ni heboh satu company yang bekalkan sabun baby dan penjagaan baby,  boleh menyebabkan kanser untuk jangka masa lama. Lagi pulak,  dah la brand tu glamer. Kalau sebut,  hampir semua orang mesti kenal punya kan.

Jadi,  untuk lebih selamat,  mari lah kita pilih yang terbaik untuk baby kita. Lagipun,  apa yang kita sapu pada kulit baby kita boleh diserap masuk ke dalam badan.

Jika anda salah seorang ibu yang nak kan yang terbaik sekali untuk anak,  produk ni adalah the best.

Sabun baby organic Gentle Wash by Shaklee:

✅Diuji untuk sensitiviti

✅ Jadikan kulit lebih lembut

✅ Formula yang tidak memedihkan mata

Gentle Wash ni mengandungi chamomile,  lavender dan aloe vera organik. Yang best tentang sabun baby organik Gentle Wash ni,  ia tidak menimbulkan alahan pada kulit, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti.

Sememangnya sabun baby organik Gentle Wash ini memberi kelegaan pada kulit,  mandian penuh kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

Selain dari sabun,  ade jugak Soothing lotion dan Massage Oil untuk baby.

Soothing Lotion By Shaklee

✅ Memberi kelembapan yang optimum pada kulit baby

✅Memberi ketenangan dan kelegaan pada kulit

✅ Mengembalikan nutrien kulit

Soothing lotion ni mengandungi chamomile,  lavender,  minyak rosemary, minyak vanila,  minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

Losyen ni lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.

Massage Oil By Shaklee

✅Melembapkan dan melegakan kulit

✅Membelai kulit dengan urutan minyak dari bahan organik

✅ Campuran minyak organik khas

Minyak urut ni lembut sangat. Lepas baby mandi, kita boleh urut baby,  yang mana urutan sangat bagus untuk baby.

Jika tidak lakukan urutan,  boleh juga disapu sebagai pelembap selepas mandi.

Minyak urut shaklee ni mengandungi minyak biji bunga matahari,  lavender dan chamomile. Minyak urut baby yang memberikan sentuhan lembut penuh kasih sayang.

Keistimewaan produk Shaklee Baby ni adalah:

✅ Diuji pakar pediatrik

✅ Menggunakan bahan semulajadi dan organik

✅ Diuji secara klinikal

✅ Tidak menimbulkan alahan

✅pH seimbang

✅ Bahan yang disahkan organik

Dan,  jaminan produk Shaklee Baby:

Jika anda ingin dapatkan yang terbaik untuk baby anda,  dapatkan segera sebelum kehabisan stok!

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

Vitamin Kanak-Kanak Supaya Susah Demam

Musim ni,  kejap panas,  kejap hujan,  anak-anak pun mula batuk,  mula nak demam. Susah hati mak sebab bila anak demam,  memang kesian anak yang selalu aktif,  dah tak aktif macam biasa.

Bagaimana untuk menguatkan sistem imuniti badan anak kita?

✅ Berikan makanan seimbang,  ajar anak makan sayur dan buah sekali

✅ Galakkan anak untuk minum air masak yg cukup.

✅ Bawak anak-anak bermain,  jika boleh,  pada outdoor.

✅ Makan supplement untuk lengkapkan keperluan badan.

Jadi,  apa vitamin terbaik untuk kanak2?

1. Mealshakes: Sumber protein terbaik untuk anak. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan.
Mealshakes juga kaya dengan sumber kalsium.
Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

2. Vitalea For Children: Sejenis multivitamin jenis kunyah, sedap, perasa anggur. Dan,  semestinya tak merosakkan gigi

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin kanak-kanak ni,  boleh contact Irni ye 😊

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

Vitamin Kanak-Kanak

Anak2 Irni ni memang jenis suka makan sayur. Kalau bubuh dlm nasi, diorang kutip makan sayur dulu, pastu baru la nak makan nasi 😅

Kalau beli tomato, memang berebut diorang makan. Memang suka betul makan tomato.

Ni pulak salah satu supplement diorang, Mealshakes. Walaupun diorang jenis makan sayur, Irni still rasa anak perlu ambik supplement ni untuk lengkapkan keperluan vitamin mereka.

Mealshakes sesuai untuk picky eater, supaya diorang selera nak makan. Mealshakes jugak bagus untuk elak sembelit.

Bila start bagi supplement kat anak, memang jarang diorang demam. Tambah2 kak auni n kak amni, dulu selalu demam.

Bila anak sihat, kita pun happy kan 💓

Mealshakes Vitamin Kanak-Kanak

✅ Mengandungi 19 jenis vitamin & mineral, juga 9 jenis asid amino perlu yang menyokong perkembangan anak

✅ Tinggi kandungan serat dan boleh mengelakkan sembelit

✅ Tinggi kalsium bagus untuk pertumbuhan tulang dan gigi

✅ Rendah glisemik indeks,  makanan yang bagus untuk bagi kenyang dan lambat lapar, juga mengelakkan kencing manis

Antara feedback yang Irni selalu dapat dari ibu bapa yang memilih mealshakes sebagai vitamin kanak-kanak untuk anak mereka:

👍 tiada lagi sembelit

👍anak lebih berselera makan

👍anak jarang demam

Jadi,  jika anda tercari-cari vitamin kanak-kanak,  Irni sarankan anda untuk pilih vitamin ni ye. Pastinya pilihan terbaik untuk anak-anak.

Klik buy now kat bawah,  atau boleh terus hubungi Irni ye.

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk Shaklee melalui saya