Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...

10 Sebab Kenapa Kena Beli Youth

Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda? Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2. Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je 😱 Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik....

Oh handphone ku

Antara benda paling penting adalah – HANDPHONE 😂 Pegi mana2 bawak handphone je kan. Orang nak cari kita nak beli shaklee pun kena contact handphone kita kan. Update facebook, update blog, semua pakai handphone. Memang penting sangat lah handphone ni. Dalam...