Ubat Sakit Jantung Terbaik

Jantung adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jantung berfungsi untuk mengepam darah ke seluruh badan. Dalam darah tersebut pula mengandungi oksigen untuk dibawa ke seluruh badan. Jantung yang sihat sangat penting untuk pastikan darah dapat dipam dengan...

Pengedar Shaklee Jeli, Kelantan

Hai,  saya Irni,  Pengedar Shaklee Jeli,  Kelantan. Jika ingin mendapatkan khidmat cod, boleh hubungi saya sebab saya ada ready stock. COD boleh dilakukan di bandar Jeli dan kawasan sekitar. Apa keistimewaan menjadi pelanggan saya? ✅ Anda akan mendapat cara makan yang...

Bahaya Kanser Ovari: Adakah Ada Harapan Pulih?

Ovari berfungsi untuk menghasilkan telur atau ovum. Ovari juga membantu menghasilkan hormon estrogen dan progesteron. Selalunya orang yang terkena kanser ovari tidak mempunyai apa-apa simptom atau rasa sakit,  melainkan jika sel kanser sudah merebak ke pelvis dan...

Vivix Panjangkan Telomere

Dulu, Irni tak pernah dengar pun perkataan telomere. Bila study pasal Vivix, baru tau, subhanallah, dekat DNA yang kecik tu, ade pulak telomere kat hujung dia. Seingat masa belajar biology kat matriks dan masa belajar biochem kat ukm, takde pun belajar pasal telomere...

Vitamin Untuk Bakal Pengantin

Buat bakal pengantin yang sedang membuat persiapan di hari bahagia, ambil masa sikit untuk baca entry ni. Kenapa korang patut makan vitamin sebelum kahwin? 👍 Bantu cantikkan kulit dan lebih mudah dimekap apabila kulit cantik 👍 Badan lebih sihat di hari majlis...