Cara Recharge Semangat

Pernah tak rasa macam batery low? Ala bukan bateri handphone yg low, tapi bateri kita ni ha. Macam kalau ultraman, dia dah kelip2 dah ? So macam mana nak recharge balik bateri kita? Macam mana nak kuatkan balik energy kita? Kalau cara Irni, Irni akan tgk balik big why...

Cara Order Vivix Shaklee

Hai Assalamualaikum. Untuk anda yang ingin membeli Vivix, harga sebotol adalah RM 503 dan anda boleh terus klik buy now kat bawah untuk beli. Tapi jika anda inginkan penjimatan, anda boleh hubungi saya. Belian 2 botol Vivix adalah harga RM 805.60. Bukan saja dapat...

Testimoni Shaklee Baby

  Feedback orang yang guna shaklee baby ni cakap sabun dia pekat, guna sikit je dah berbuih, tak yah nak guna banyak2. Guna berbulan2 pun tak habis lagi ? Losyen dia pulak, tak berminyak. Cepat diserap ke dalam kulit. Kulit baby pun lembut je. Bila guna massage oil,...

Jaminan Produk Shaklee

Dulu mak pernah suruh Irni makan ubat akar kayu atau jamu. Tapi, Irni takut nak makan. Mak kata nak takut apa nye, mak dari muda lagi kan. Tapi Irni ni jenis banyak pikir, haha. Mak cik ni bancuh sendiri ke ubat akar kayu ni, macam mana kalau mak cik ni silap bancuh...

Produk Baru Shaklee 2018

Haih produk baru shaklee ni semua menggugat jiwa. Hehe. Ok, meh Irni cite sikit tentang beberapa produk baru shaklee. 1. CoQ Trol Exactly produk ni relaunched balik dengan improved formula. Dulu shaklee ade keluarkan CoQ Health. Sekarang ni di improved dengan ade...