Tanda-Tanda Kekurangan Kolagen Dalam Badan

Penah tak korang rasa kulit korang dah tak sama macam zaman muda-muda dulu? Macam zaman sekolah? Kalau tengok gambar, nampak beza je kan? Bila usia kita dah 20-an, penghasilan kolagen dalam badan mula berkurang. Jom tengok tanda-tanda kekurangan kolagen dalam badan....

Jangan Abaikan Masalah Berak Berdarah

Pada hari Jumaat lepas, Irni berjumpa dengan seorang guru ni. Beliau menceritakan pengalaman beliau yang mengalami masalah berak berdarah. Pada mulanya beliau senidri tak perasan sebab tandas di rumah jenis berwarna, jadi, bila membuang air besar, dia tak perasan ada...

Cara Buat Masker Vitamin C

wahhh best sangat rasa muka lepas bermasker. Irni buat masker vitamin C Shaklee. Cara buat masker vitamin C Sebelum pakai masker, boleh cuci muka dengan pencuci muka dan lap kering muka. 1. Patahkan dua vitamin C. 2. Guna satu bahagian je,  satu bahagian lagi simpan...

10 Sebab Kenapa Kena Beli Youth

Ada tak yg jenis suka kulit nampak cantik, nampak muda? Mesti la semua pun suka nampak cantik kan. Dah memang fitrah wanita, mesti nak cantik2. Sejak Youth dilancarkan, 500 set dah terjual dalam masa beberapa hari je ? Dah out of stock kat HQ, terpaksa restock balik....