Vitamin Ibu Menyusu

Antara masalah yang biasa dihadapi oleh ibu menyusu adalah,  ada ketikanya bekalan susu merudum atau drop,  badan letih dan mudah sakit belakang. Mungkin ada yang mengalami semua,  mungkin salah satu. Jika anda nak kan extra power bagi menyokong perjalanan penyusuan...

Doa dan Usaha Untuk Capai Impian

  Alhamdulillah Allah bagi rezeki kat Irni n suami utk ke tanah suci bulan 6 yg lepas. Masa tu bulan puasa, cuaca pun panas, alhamdulillah segalanya berjalan lancar dan diberi kesihatan yang baik. Masa ni Irni dah 7 bulan pregnant. Kalau tengok jumlah steps yang...

Apakah Maksud Demand dan Supply Dalam Penyusuan?

Kita selalu dengar orang cakap, kalau nak susu banyak, kena tahu konsep demand dan supply kan. Sebenarnya demand dan supply tu apa? Demand: permintaan Supply: bekalan Semakin tinggi permintaan susu, semakin banyak bekalan akan diberikan. Makin banyak rangsangan...

Review CoQ Trol Plus

Hai selamat pagi. Hari ni awal kita bersiaran ye, sebab i miss my CoQ Trol. Taktau simpan dalam beg mana, dah tak jumpa. Nak unpack bag besar macam tak la kan ? Ada tak yg jenis skeptikal macam irni? Bila tengok gambar testimoni, dalam hati, ye ke, betul ke? Tapi,...

Makanan Tambah Susu Badan

Seperti yang kita tahu,  susu ibu sangat bagus untuk bayi. Susu ibu sudah di custom made untuk anak kita,  tapi kenapa kita nak guna susu lain? Mungkin salah satu sebab adalah susu ibu kurang kan. Irni faham perasaan tu,  sebab Irni pernah mengalami keadaan yang sama....

Vitamin antioksidan anti penuaan

Ni la vitamin antioksidan Irni. Vita C Shaklee ni Irni amal start dari mengandung. Vita C shaklee ni dibuat dari bahan semulajadi, jadi boleh amal makan. Cuba check, vitamin C yang korang makan tu, vitamin semulajadi ke vitamin sintetik? Vitamin sintetik selamat...

Review Set Ibu Mengandung Shaklee

Assalamualaikum hai semua. Irni nak kenalkan diri Irni. Irni sekarang umur 30 tahun,  mula kenal Shaklee masa mengandungkan anak pertama. Anak pertama Irni kembar,  alahan pun agak teruk masa tu. Lebih merisaukan,  masa tu Irni tak boleh telan vitamin yang doktor...

Review Everly Hotel Putrajaya

Alhamdulillah kitorang baru sampai Hotel Everly. Kitorang dari Kelantan dan check in dalam 10.45 malam camtu,  parking kat basement dan angkat barang. Ni suasana dalam bilik. Irni ambik bilik deluxe. Katil dia besar cuma space bilik agak kecik sikit. Tapi,  ok la....

Skincare Youth Shaklee

Skincare Paling Tak Masuk Akal Fakta tentang Youth: ✅Skincare Youth telah jalani R&D selama 8 tahun ✅ Sebelum dikeluarkan, ujian klinikal dijalankan pada orang yang berusia 20-70 tahun, DIJAMIN 100% BERKESAN ✅ sesuai untuk semua jenis kulit, kulit biasa,...