Anak Sembelit Sampai Kena Seluk Tangan Nak Korek

Anak kecil berusia setahun ini sudah mula makan makanan pepejal dan masih minum susu. Namun, setiap kali ingin membuang air besar, anak kecil ini sering menangis. Pada mulanya ibu tidak perasan anaknya sembelit untuk membuang air besar, tetapi apabila Ibu perasan anak mengambil masa yang lama untuk membuang air besar, Ibu ini baru dapat mengetahui bahawa anaknya mengalami SEMBELIT!

Sehingga satu tahap, apabila anak kecil ini ingin membuang air besar, Bapa sudah bersiap sedia memakai plastik di tangan untuk membantu menarik ‘poo poo’ anak kesayangan.

Si Ibu juga sudah cuba memberikan makanan berserat seperti buah pisang dan buah betik. Selain itu, si Ibu memberikan anak kecil ini makanan yang mudah dihadam seperti bubur

Namun, masalah sembelit anak kesayangan masih berterusan.
Semakin sedih hati Ibu apabila anak kesayangan mulai tidak mahu makan kerana takut untuk membuang air besar. Berat badan anak mulai susut.
Lantas si Ibu membawa anak kesayangan untuk berjumpa dengan doktor. Doktor menasihatkan supaya cuba memberi ‘supplement’ kepada anak kecil ini. Sementara Ibu belum menjumpai supplement yang sesuai, ada satu ketika, anak kecil ini terpaksa di beri ubat bontot kerana dia susah sangat untuk membuang air besar. Ibu berasa sangat sedih dengan keadaan anak kecil kesayangan.

Ibu mula mencari info di internet mengenai supplement yang sesuai untuk anak. Ibu menjumpai info mengenai Mealshakes Shaklee dapat mengatasi masalah sembelit. Lantas, tanpa membuang masa, ibu membelikan Mealshakes untuk anak kesayangan. Hanya dalam masa 2 hari, ibu sangat gembira dengan perubahan anak kesayangan.

Anak kesayangan tidak lagi menangis ketika ingin membuang air besar dan mula meminta nasi untuk makan.Walhal, sebelum ini anak kesayangan selalu menolak untuk makan kerana trauma untuk membuang air besar. Badannya juga menjadi sangat kurus. Hidup anak kecil ini berubah apabila si Ibu membuat pilihan bijak dengan memilih Mealshakes.

Kebahagian dan senyuman anak adalah kebahagian setiap ibu.

Inilah dia perkongsian daripada Puan Fara Hana mengenai pengalaman anak kecilnya mempunyai sembelit teruk sehingga terpaksa dikorek (ngeri bunyinya kan? Jom ibu-ibu, kita buat pilihan bijak untuk anak kesayangan.
Di sini saya kongsikan video daripada Puan Fara Hana.

Untuk mendapatkan produk mealshakes bagi mengelakkan anak sembelit, boleh klik buy now kat bawah atau boleh hubungi Irni ye.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian dengan saya.

Vitamin Hati Dan Jiwa Tenang

Biasalah kita sebagai manusia,  adakalanya ada masalah yang melanda, kadang-kadang jiwa kacau. Tambah-tambah time hormon tak stabil contohnya masa nak period ke,  lagi la jiwa kacau.

Jadi,  macam mana nak hilangkan jiwa kacau ni? Macam mana nak dapatkan hati dan jiwa yang tenang?

Happy Mind Happy Life

Kalau minda kita happy,  hidup kita pun akan happy kan. Jadi,  bagi makanan kepada minda kita physically and mentally.

Bagi makanan minda dengan makan makanan seimbang dengan bagi apa zat yang diperlukan –> fizikal

Baca quran,  berzikir –> mental/amalan rohani

Jadi,  untuk pastikan minda kita mendapatkan makanan fizikal yang cukup,  apa yang kita perlukan?

1.Vitamin B : vitamin B terutama asid folik menyokong pembentukan serotonin

2. Vitamin D: kekurangan vitamin D boleh menyebabkan depresi. Vitamin D boleh didapati dari cahaya matahari waktu pagi. Sebab tu kita rasa segar kalau kena matahari pagi yang redup.

3. Asid lemak omega 3: 18% berat otak kita terdiri dari asid lemak omega 3. Kekurangan omega 3 boleh menyebabkan kita kurang kawalan tekanan dan mood.

4. Asid amino: Kekurangan asid amino boleh menyebabkan seseorang mudah depresi,  sukar mengawal perasaan dan kurang bermotivasi.

Vitamin Untuk Hati & Jiwa Tenang

Ubat kegusaran hati dengan memberi nutrusi yang cukup kepada minda. Happy Mind,  Happy Life.

Boleh klik pada gambar untuk buat pembelian atau boleh terus hubungi Irni untuk dapatkan vitamin untuk hati & jiwa tenang.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

 

Bahayakah Protein Dalam Air Kencing?

Air kencing yang normal tidak mengandungi protein. Tetapi,  bagaimana pula kalau doktor mengesahkan bahawa ada protein dalam air kencing kita?

Bahayakah?

Protein dalam air kencing boleh jadi salah satu tanda anda mengalami masalah buah pinggang. Buah pinggang yang baik dan sihat tidak akan membenarkan protein untuk keluar dari penapis buah pinggang.

Tetapi,  jika berlaku kerosakan pada penapis buah pinggang,  protein boleh keluar dan menembusi penapis yang bocor itu.

Siapa yang berisiko mempunyai masalah protein dalam air kencing (proteinuria)?

✅ Orang yang mempunyai masalah kencing manis

✅ Orang yang mempunyai masalah darah tinggi

✅ Trauma

✅ Toksin

✅ Jangkitan kuman

✅ Masalah sistem imun

Lain-lain faktor yang menyebabkan masalah protein dalam air kencing adalah:

✅ Mempunyai berat badan obesiti

✅ Sejarah keluarga yang mempunyai masalah buah pinggang

✅ Umur lebih 65 tahun

✅ Pre eclamsia semasa mengandung

Jika anda mengalami masalah protein dalam air kencing,  pastikan anda berjumpa doktor mengikut tarikh temujanji dan ikut segala rawatan yang diberikan oleh doktor.

Keadaan boleh jadi lebih teruk jika anda tidak mendapatkan rawatan doktor. Anda boleh mengalami masalah kegagalan buah pinggang jika tidak mendapat rawatan awal.

Rawatan untuk masalah protein dalam air kencing

Rawatan untuk masalah protein dalam air kencing ni bergantung kepada punca kenapa berlaku kebocoran pada penapis air kencing tu.

Kalau masalah protein dalam air kencing tu tak teruk,  doktor akan biarkan je dan pantau kita.

Tetapi, jika masalah tu teruk,  doktor akan bagi kita ubat.  Menurut WebMd, ubat yang akan diberikan adalah:

1. ACE inhibitor (angiotensin-converting enzymes inhibitor)

2. Angiotensin Receptor Blocker (ARB’s)

Di samping mendapatkan rawatan dari doktor,  anda juga boleh mengambil suplemen bagi menguatkan badan dan mengelakkan perkara ini berulang kembali.

Anda boleh cuba ambil Vivix sebab Vivix boleh membaiki kerosakan DNA sel dan membaiki sistem badan yang rosak. Badan juga lebih bertenaga dengan pengambilan Vivix. Cara makan pun mudah, hanya sesudu teh sehari.

Jika anda berminat untuk mendapatkan suplemen vitamin untuk masalah protein dalam air kencing boleh klik gambar kat bawah atau hubungi Irni terus.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

 

Adakah Wanita Perlu Ambil Suplemen Kalsium?

Pernah tengok tak,  orang yg nampak macam muda lagi,  tengok2 gigi dia dah patah. Oh,  rupanya dia pernah mengandung,  menyusu anak.

Ada jugak yang dah jadi bongkok. Kenapa ye?

Mungkin semasa kita mengandung dan menyusu, kita tidak mengambil kalsium yang cukup. Jadi,  kalsium dari tulang dan gigi akan diserap bagi menyokong perkembangan bayi kita.

Makanan Kaya Kalsium

Selain dari susu,  anda boleh dapatkan sumber kalsium daripada makanan lain juga.

Walaupun dalam makanan kita dah dapat sumber kalsium tu,  tapi kenapa ada wanita yang mengalami patah gigi awal dan alami osteoporosis?

Kalsium perlukan vitamin D dan magnesium yang boleh membantu penyerapan kalsium ke dalam badan.

Risiko Osteoporosis akibat kekurangan kalsium

Osteoporosis berlaku apabila ketumpatan tulang menurun. Banyak rongga-rongga pada tulang kita. Tulang yang banyak rongga mempunyai struktur yang tak kukuh dan mudah patah.

Sebenarnya,  ada sebab lain juga yang menyebabkan risiko osteoporosis. Namun,  kalsium yang cukup dapat membantu kita mendapat tulang yang sihat.

Pastikan ambil magnesium dan vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium dan badan kita mendapat manfaat kalsium tu.

Suplemen Kalsium Terbaik

Suplemen kalsium terbaik adalah mengandungi vitamin D dan magnesium yang membantu penyerapan kalsium ke dalam badan.

Ostematrix bukan sekadar kalsium. Dapatkan vitamin yang berkualiti.

Manfaat Ostematrix :

✅ Membekalkan kalsium yang cukup untuk tulang,  gigi dan sistem badan lain dengan penyerapan optimum

✅Bantu hilangkan lenguh

✅Bantu hilangkan sakit senggugut

✅ Bantu hilangkan sakit kepala dan migrain

✅ Bantu hilangkan sembelit,  pembuangan lancar

Ostematrix bukan sekadar kalsium. Jom dapatkan sumber kalsium yang berkualiti untuk tulang,  gigi dan sistem badan kita.

Hanya RM 71.85 sebotol termasuk postage.

Boleh terus klik buy now atau hubungi Irni.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Sabun Baby Organik

Baru-baru ni heboh satu company yang bekalkan sabun baby dan penjagaan baby,  boleh menyebabkan kanser untuk jangka masa lama. Lagi pulak,  dah la brand tu glamer. Kalau sebut,  hampir semua orang mesti kenal punya kan.

Jadi,  untuk lebih selamat,  mari lah kita pilih yang terbaik untuk baby kita. Lagipun,  apa yang kita sapu pada kulit baby kita boleh diserap masuk ke dalam badan.

Jika anda salah seorang ibu yang nak kan yang terbaik sekali untuk anak,  produk ni adalah the best.

Sabun baby organic Gentle Wash by Shaklee:

✅Diuji untuk sensitiviti

✅ Jadikan kulit lebih lembut

✅ Formula yang tidak memedihkan mata

Gentle Wash ni mengandungi chamomile,  lavender dan aloe vera organik. Yang best tentang sabun baby organik Gentle Wash ni,  ia tidak menimbulkan alahan pada kulit, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti.

Sememangnya sabun baby organik Gentle Wash ini memberi kelegaan pada kulit,  mandian penuh kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

Selain dari sabun,  ade jugak Soothing lotion dan Massage Oil untuk baby.

Soothing Lotion By Shaklee

✅ Memberi kelembapan yang optimum pada kulit baby

✅Memberi ketenangan dan kelegaan pada kulit

✅ Mengembalikan nutrien kulit

Soothing lotion ni mengandungi chamomile,  lavender,  minyak rosemary, minyak vanila,  minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

Losyen ni lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.

Massage Oil By Shaklee

✅Melembapkan dan melegakan kulit

✅Membelai kulit dengan urutan minyak dari bahan organik

✅ Campuran minyak organik khas

Minyak urut ni lembut sangat. Lepas baby mandi, kita boleh urut baby,  yang mana urutan sangat bagus untuk baby.

Jika tidak lakukan urutan,  boleh juga disapu sebagai pelembap selepas mandi.

Minyak urut shaklee ni mengandungi minyak biji bunga matahari,  lavender dan chamomile. Minyak urut baby yang memberikan sentuhan lembut penuh kasih sayang.

Keistimewaan produk Shaklee Baby ni adalah:

✅ Diuji pakar pediatrik

✅ Menggunakan bahan semulajadi dan organik

✅ Diuji secara klinikal

✅ Tidak menimbulkan alahan

✅pH seimbang

✅ Bahan yang disahkan organik

Dan,  jaminan produk Shaklee Baby:

Jika anda ingin dapatkan yang terbaik untuk baby anda,  dapatkan segera sebelum kehabisan stok!

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

Vitamin Kanak-Kanak Supaya Susah Demam

Musim ni,  kejap panas,  kejap hujan,  anak-anak pun mula batuk,  mula nak demam. Susah hati mak sebab bila anak demam,  memang kesian anak yang selalu aktif,  dah tak aktif macam biasa.

Bagaimana untuk menguatkan sistem imuniti badan anak kita?

✅ Berikan makanan seimbang,  ajar anak makan sayur dan buah sekali

✅ Galakkan anak untuk minum air masak yg cukup.

✅ Bawak anak-anak bermain,  jika boleh,  pada outdoor.

✅ Makan supplement untuk lengkapkan keperluan badan.

Jadi,  apa vitamin terbaik untuk kanak2?

1. Mealshakes: Sumber protein terbaik untuk anak. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan.
Mealshakes juga kaya dengan sumber kalsium.
Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

2. Vitalea For Children: Sejenis multivitamin jenis kunyah, sedap, perasa anggur. Dan,  semestinya tak merosakkan gigi

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin kanak-kanak ni,  boleh contact Irni ye 😊

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

Kandungan Bahan Dalam Vivix Shaklee

Orang zaman dulu2 memang terer guna sumber alam sekeliling utk buat penawar penyakit. Kalau kite zaman sekarang ni tak payah susah2 dah nak masuk hutan cari daun2.

Sainstis shaklee dah siap2 ektrak masuk botol. Tunggu kite makan je.

Vivix ni memang produk premium shaklee. Maklum la produk ni memang berkesan bantu sihatkan badan n utk penuaan yg sihat.

Dalam vivix ni ade muscadine grape. Muscadine grape ni bukan lah mcm anggur biase tu tapi saiz dia besar macam bola golf. Memang tak jumpe la kat malaysia ni kan.

Kenapa susah2 nak cari muscadine grape ni? Sebab muscadine grape ni sumber terbaik utk antioksida dan anti radang. Ia jugak ade 40x ganda lebih polifenol.

Polifenol ni bagus utk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, lambatkan penuaan, cegah kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Dalam vivix jugak ade purple carrot. Dalam purple carrot ni adalah sumber vitamin A terbaik. Ia juga mengandungi anthocyanins yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Asid klogenik dalam nye pulak bantu utk kurangkan diabetes.

Selain dari tu, dalam vivix ni ade elderberry. Elderberry ni mengandungi vitamin c yg tinggi dan mampu meningkatkan imuniti badan. Selain dari tu ramuan dalam elderberry ni boleh mencegah kanser, menurunkan kolestrol, mengurangkan masalah diabetes dan meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

Akhir sekali, dalam vivix ni ade japanese knotweed. Ia mengandungi kadar resveratrol yang sangat tinggu. Resveratrol ni bantu untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Irni sangat2 syorkan vivix ni untuk orang yang mementingkan kesihatan, orang yang nak mengurangkan komplikasi penyakit seperti kencing manis, buah pinggang, jantung, strok dan lain-lain.

Vivix ni memang bukan ubat, tapi adalah supplement yg bantu kuatkan badan kita utk lawan penyakit tu.

Buat ape duit banyak kalau badan tak sihat kan. Jom, rewards diri sendiri. Bagi yang terbaik untuk anda dan tersayang <3

Jika berminat untuk dapatkan Vivix,  boleh hubungi Irni atau klik je buy now kat bawah ni.

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Hadiah Terbaik Untuk Ibu Bapa with Amazing Golden Set Exclusive by Shaklee

Assalamualaikum wbt

Teringat kecik-kecik dulu kan, mak ayah jaga kita dengan begitu baik sekali. Kalau nak dihitung perngorbanan mereka, alamat nya memang tak terhitung kan. Pengorbanan yang sebenarnya tak mampu pun nak dibalas dengan wang ringgit.

Apa pun, bukan wang ringgit yang mereka harapkan, tapi perhatian daripada kita. Namun sebagai anak, kita wajib bagi duit kat mak ayah. Kalau mereka tak de duit, mereka takkan mintak pun dari kita. Jadi, tanggungjawab kita lah untuk bagi duit kepada mereka.

Pada usia emas mereka, mereka juga pasti inginkan kesihatan yang baik. Kesihatan yang baik untuk bebas bergerak ke sana ke mari. Boleh pergi masjid, boleh pergi belajar agama dan yang penting jugak, boleh bermain dengan cucu-cucu.

Nikmat kesihatan itu memang tak tergambar. Walau duit banyak, tapi kalau badan tak sihat pun tak de guna jugak kan.

Ha, inilah dia Amazing Golden Set Shaklee. Set ni memang khas untuk diberi kepada warga emas bagi mendapatkan penuaan yang sihat dan menghilangkan sakit-sakit badan.

Set ini terdiri daripada:

1. Vivix

Vivix ni memang product premium daripada shaklee dan menjadi kegemaran kepada ramai orang. Vivix terbukti berkesan untuk membaiki kerosakan sel dari peringkat DNA lagi. DNA yang rosak akan dibaiki dan menghasilkan sel yang lebih sihat. Vivix juga menggalakkan penuaan secara sihat.

Pengambilan Vivix membuatkan badan mak ayah lebih bertenaga dan sihat. Sakit badan dan lenguh2 pun boleh hilang. Kalau mak ayah ada penyakit kencing manis ke, darah tinggi ke, lagi la wajib ambik vivix ni. Vivix bantu badan jadi lebih kuat dan menentang penyakit tu. Wajib ambil Vivix!

2. Energizing Soy Protein (ESP)

ESP ni sangat bagus diambil untuk memberi tenaga kepada mereka. Tambahan pula ada yang tak lalu makan kan, so bila ambil ESP, dapatlah jugak bagi tenaga untuk mereka. ESP ni bagus diambil kerana mempunyai indeks glisemiks rendah dan sangat sesuai diambil oleh pesakit kencing manis.

3. Vitalea

Vitalea ni adalah sejenis multivitamin. Vitalea mampu membekalkan segala nutrien yang diperlukan oleh badan. Apabila badan mak ayah dapat nutrien dan zat yang cukup, badan mereka akan jadi lebih kuat dan sihat. Di samping tu, bila badan cukup zat ni, mestilah lebih bertenaga kan 🙂

4. Omega Guard

Selalunya bila makin berusia, orang tua cenderung untuk ada darah tinggi sebab salur darah mereka makin kecik. Jadi, elok sangatlah bagi omega ini untuk cairkan darah bagi darah mengalir dengan baik. Omega ni jugak anti radang yang baik. Jaid, kalau mak ayah sakit lutut ke elok sangat lah bagi makan omega ni.

5. Ostematrix

Ostematrix ni kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin D. vitamin D tu membantu penyerapan kalsium dengan lebih optimum ke dalam badan. Penting sangat untuk mak ayah kita ni ambil ostematrix untuk elakkan tulang rapuh atau osteoporosis. Di samping itu, ostematrix juga bantu hilangkan lenguh-lenguh badan.

Yang best jugak, ostematrix ni boleh membantu proses nak membuang. Ada warga emas yang jadi sembelit bila nak membuang kan, jadi bila kita bagi ostematrix ni, insyaAllah proses pembuangan berlaku dengan lancar.

Jadi, jika anda tercari-cari hadiah terbaik ini, anda bolehlah hubungi Irni.

Ha, berita baik jugak, anda akan dapat kelebihan free membership bila ambil set ni tau. Tunggu apa lagi, hubungi Irni sekarang 🙂

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Cara Hilangkan Jeragat Dengan Cepat

Apabila usia sudah mencapai 30 an,  antara masalah yang mula dihadapi adalah kulit kusam dan juga jeragat. Masalah jeragat boleh jadi akibat daripada satu proses penuaan atau boleh jadi juga jika banyak terdedah kepada cahaya matahari.

Masalah jeragat lebih banyak terjadi kepada orang yang berkulit cerah. Masalah jeragat tidak mendatangkan mudarat, cuma pastinya mengundang ketidakselesaan terutama jika tidak ber make up.

Jadi bagaimana cara untuk mengilangkan jeragat dengan cepat?

Cara Menghilangkan Jeragat Dengan Cepat

Cara hilangkan jeragat, set jeragat shaklee, hilangkan jeragat dengan cepat, bintik hitam pada muka

Jika anda dah rimas dengan jeragat tu,  boleh cuba cara ini ye.

1. Baiki sel kulit yang rosak

Macam mana nak baiki sel kulit rosak?

Irni ingin perkenalkan satu produk kepada anda,  iaitu,  Vivix yang membantu baiki sel rosak. Vivix baiki sel bermula dengan mebaiki kerosakan DNA sel.

DNA yang rosak akan dibaiki. Radikal bebas yang menyebabkan kerosakan sel juga akan dihalang dari terus memburukkan keadaan jeragat.

Vivix bantu pulihkan sel jeragat dan elakkan kerosakan yang lebih teruk berlaku.

2. Stabilkan hormon dalam badan

Apabila hormon dalam badan stabil,  kulit akan jadi lebih sihat dan cantik.

Pengambilan asid gamma lenoleic membantu menstabilkan hormon dalam badan. Anda boleh ambil GLA complex untuk mendapat khasiat asid gamma lenoleic.

3. Cerahkan kulit jeragat dengan meningkatkan kolagen semulajadi badan

Cuba tengok kulit bayi,  cantik je kan. Kulit yang penuh dengan kolagen. Tapi,  bila kita makin tua,  penghasilan kolagen mula berkurang terutama bila sudah masuk umur 30an.

Jadi,  galakkan penghasilan kolagen semulajadi dengan mengambil Vita C. Vita C yang Irni ambil ni mempunyai teknologi sustained release,  dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan.

4. Elakkan dari sinar UV

Elakkan dari terkena cahaya matahari. Pengambilan vita E juga membantu meneutralkan kesan sunburn tu. Boleh buat masker vitamin E juga untuk mempercepatkan proses hilangkan jeragat dengan cepat.

Jika anda berminat dengan cara bagaimana hilangkan jeragat dengan cepat,  boleh cuba produk ni ye.

Kalau nak order, klik je buy now kat bawah,  atau boleh hubungi Irni terus ye.

 

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

Pelancaran Success Academy Khas Untuk Ibu Bekerja Dari Rumah

Berita baik untuk ibu-ibu di luar sana yang ingin menjana pendapatan hanya dari rumah!

Dilema ibu-ibu yang sememangnya tak habis-habis dengan kerja kat rumah,  nak urus anak dan suami lagi,  tapi ingin berbisnes online.

Kami ada caranya. Buat bisnes dengan bersistem dan automatikkan bisnes anda. Kami menjalankan perniagaan dari company international berkenaan supplement.

Produk company ini dijamin berkesan,  dijamin selamat dan dibuat dari ekstrak bahan semulajadi. Pendek kata,  tak payah risau tentang produk dah.

Dalam Success Academy, anda akan didedahkan tentang:

✅ Kenali potensi diri,  kenali big why anda

✅ Bagaimana nak automatikkan bisnes

✅ Bagaimana ingin membuat bisnes sustain dan berkembang

✅ Wariskan bisnes usaha keras anda hari ini kepada anak-anak kelak

✅ Saling menyokong antara satu sama lain

✅ Circle yang positif dengan ahli-ahli akademi yang positif

Siapa yang layak menyertai Success Academy?

✅ Komitmen lebih dari 100 %

✅ Serius ingin menjana pendapatan sampingan,  bukan hanya sekadar ingin try2

✅ Kuat keyakinan mesti capai apa yang anda inginkan dan berusaha mencapai matlamat dengan usaha dan pergantungan kepada Nya

✅ Bersedia untuk menjadi usahawan berjaya

 

Siapa yang tidak layak menyertai Success Academy?

✖ Orang yang tak boleh bagi komitmen

✖ Orang yang banyak alasan

✖ Orang yang tidak mahu memberi tumpuan bagi mencapai matlamat hidup mereka

✖ Orang yang tidak mahu berubah

Jika anda orang yang komited itu,  cepat hubungi Irni segera.

Sekian.

Irni Suhana

Founder of Success Legacy

014 515 7141