Peluang Bisnes Online Buat Anda Yang Bekerja

Hai, pertama sekali, saya kenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya Irni, berpengalaman dalam menjalankan bisnes online secara part time selama 4 tahun. Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dan berjaya mendapatkan hasil daripada bisnes online sebanyak 3-4 angka...

Peluang Bisnes Shaklee

Hai Assalamualaikum semua. Saya Irni, founder Success Legacy. Ade tak yang sedang tercari2 nak berniaga apa? Dah buat tu, buat ni, tapi tak bertahan lama. Nak tak, buat satu bisnes yang boleh diwarisi sampai anak cucu? Bisnes shaklee ni stabil sebab company dia...

Peluang Bisnes Online Secara Dropship

Antara perkara terpenting dalam bisnes adalah cashflow atau aliran wang. Cashflow is a king in our bussiness. Untuk pastikan bisnes kita berkembang,  kita kena jaga cashflow company kita. Tak kira lah kita buat bisnes secara kecil-kecilan pun,  kita harus jaga...