Macam Mana Nak Recharge?

Pernah tak rasa macam batery low? Ala bukan bateri handphone yg low, tapi bateri kita ni ha. Macam kalau ultraman, dia dah kelip2 dah 😂

So macam mana nak recharge balik bateri kita? Macam mana nak kuatkan balik energy kita?

Kalau cara Irni, Irni akan tgk balik big why Irni, matlamat Irni, ape impian anak2 yg kena tunaikan, so Irni tahu Irni tak boleh give up. Irni tahu Irni kena kuat dan teruskan perjalanan.

Kalau stress sangat, kita doa ngadu kat Allah. Takpun tulis atas kertas ape je yg terlintas kat fikiran. Kalau yg ditulis tu benda negatif, selalunya Irni akan buang je kertas tu.

Dan, baca la quran untuk tenangkan hati kita. Di samping tu sentiasa bergaul dengan kawan2 yg positif. Sedikit sebanyak kita pun dapat aura positif diorang tu.

Kalau ade kelas ke, boleh jugak join kelas untuk recharge energy. Dengan pergerakan terbatas nak join kelas, kita join kelas shaklee la sebab boleh bawak anak2 sekali, hehe.

Recharge balik energy supaya kita sentiasa bersemangat mengejar cita-cita.