3 Tips Mengatasi Masalah Anak Memilih Makanan

Pening kepala mak bila anak memilih makanan. Mak dah penat-penat masak, tapi dia tak makan pulak. Kita bukan apa, risau takut dia lapar ke apa kan. Tambah risau bila pikir cukup ke nutrisi untuk anak kita membesar ni? Ok , kat sini, Irni nak share tips tentang...

Kelebihan B Complex Shaklee

B Complex Shaklee lengkap dengan 8 jenis vitamin B. Pengambilan vitamin B yang cukup sangat penting untuk kesihatan kita. Kelebihan Pengambilan B Complex Untuk ibu yang merancang hamil supaya dapat sediakan bekalan asid folik kepada bakal zigot, iaitu selepas...

Pengedar Shaklee Jeli, Kelantan

Hai,  saya Irni,  Pengedar Shaklee Jeli,  Kelantan. Jika ingin mendapatkan khidmat cod, boleh hubungi saya sebab saya ada ready stock. COD boleh dilakukan di bandar Jeli dan kawasan sekitar. Apa keistimewaan menjadi pelanggan saya? ✅ Anda akan mendapat cara makan yang...

Apakah Rawatan Talasemia Hanya Pemindahan Darah?

Penyakit talasemia ni adalah sejenis penyakit genetik yang diwarisi oleh ibu bapa yang mengalami talasemia atau pembawa talasemia. Talasemia terjadi apabila badan kurang menghasilkan sel darah merah ataupun bilangan hemoglobin adalah rendah. Peranan sel darah merah...