Vitamin Kanak-Kanak

Anak2 Irni ni memang jenis suka makan sayur. Kalau bubuh dlm nasi, diorang kutip makan sayur dulu, pastu baru la nak makan nasi πŸ˜…

Kalau beli tomato, memang berebut diorang makan. Memang suka betul makan tomato.

Ni pulak salah satu supplement diorang, Mealshakes. Walaupun diorang jenis makan sayur, Irni still rasa anak perlu ambik supplement ni untuk lengkapkan keperluan vitamin mereka.

Mealshakes sesuai untuk picky eater, supaya diorang selera nak makan. Mealshakes jugak bagus untuk elak sembelit.

Bila start bagi supplement kat anak, memang jarang diorang demam. Tambah2 kak auni n kak amni, dulu selalu demam.

Bila anak sihat, kita pun happy kan πŸ’“

Mealshakes Vitamin Kanak-Kanak

βœ… Mengandungi 19 jenis vitamin & mineral, juga 9 jenis asid amino perlu yang menyokong perkembangan anak

βœ… Tinggi kandungan serat dan boleh mengelakkan sembelit

βœ… Tinggi kalsium bagus untuk pertumbuhan tulang dan gigi

βœ… Rendah glisemik indeks,Β  makanan yang bagus untuk bagi kenyang dan lambat lapar, juga mengelakkan kencing manis

Antara feedback yang Irni selalu dapat dari ibu bapa yang memilih mealshakes sebagai vitamin kanak-kanak untuk anak mereka:

πŸ‘ tiada lagi sembelit

πŸ‘anak lebih berselera makan

πŸ‘anak jarang demam

Jadi,Β  jika anda tercari-cari vitamin kanak-kanak,Β  Irni sarankan anda untuk pilih vitamin ni ye. Pastinya pilihan terbaik untuk anak-anak.

Klik buy now kat bawah,Β  atau boleh terus hubungi Irni ye.

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk Shaklee melalui saya