Vitamin Kanak-Kanak Supaya Susah Demam

Musim ni,  kejap panas,  kejap hujan,  anak-anak pun mula batuk,  mula nak demam. Susah hati mak sebab bila anak demam,  memang kesian anak yang selalu aktif,  dah tak aktif macam biasa.

Bagaimana untuk menguatkan sistem imuniti badan anak kita?

✅ Berikan makanan seimbang,  ajar anak makan sayur dan buah sekali

✅ Galakkan anak untuk minum air masak yg cukup.

✅ Bawak anak-anak bermain,  jika boleh,  pada outdoor.

✅ Makan supplement untuk lengkapkan keperluan badan.

Jadi,  apa vitamin terbaik untuk kanak2?

1. Mealshakes: Sumber protein terbaik untuk anak. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan.
Mealshakes juga kaya dengan sumber kalsium.
Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

2. Vitalea For Children: Sejenis multivitamin jenis kunyah, sedap, perasa anggur. Dan,  semestinya tak merosakkan gigi

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin kanak-kanak ni,  boleh contact Irni ye 😊

Bagaimana untuk mendapatkan produk shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141 –> klik SINI untuk whatsapp

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk shaklee dengan saya

 

 

Vitamin Kanak-Kanak

Anak2 Irni ni memang jenis suka makan sayur. Kalau bubuh dlm nasi, diorang kutip makan sayur dulu, pastu baru la nak makan nasi 😅

Kalau beli tomato, memang berebut diorang makan. Memang suka betul makan tomato.

Ni pulak salah satu supplement diorang, Mealshakes. Walaupun diorang jenis makan sayur, Irni still rasa anak perlu ambik supplement ni untuk lengkapkan keperluan vitamin mereka.

Mealshakes sesuai untuk picky eater, supaya diorang selera nak makan. Mealshakes jugak bagus untuk elak sembelit.

Bila start bagi supplement kat anak, memang jarang diorang demam. Tambah2 kak auni n kak amni, dulu selalu demam.

Bila anak sihat, kita pun happy kan 💓

Mealshakes Vitamin Kanak-Kanak

✅ Mengandungi 19 jenis vitamin & mineral, juga 9 jenis asid amino perlu yang menyokong perkembangan anak

✅ Tinggi kandungan serat dan boleh mengelakkan sembelit

✅ Tinggi kalsium bagus untuk pertumbuhan tulang dan gigi

✅ Rendah glisemik indeks,  makanan yang bagus untuk bagi kenyang dan lambat lapar, juga mengelakkan kencing manis

Antara feedback yang Irni selalu dapat dari ibu bapa yang memilih mealshakes sebagai vitamin kanak-kanak untuk anak mereka:

👍 tiada lagi sembelit

👍anak lebih berselera makan

👍anak jarang demam

Jadi,  jika anda tercari-cari vitamin kanak-kanak,  Irni sarankan anda untuk pilih vitamin ni ye. Pastinya pilihan terbaik untuk anak-anak.

Klik buy now kat bawah,  atau boleh terus hubungi Irni ye.

Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee?

Hubungi saya,

Irni Suhana Muhamad

014 515 7141

irnisuhana@gmail.com

Pengedar Sah Shaklee

Area COD: Jeli, Kok Lanas, Machang, Kota Bharu dan kawasan sekitar Kelantan

Pos ke seluruh Malaysia

Dapatkan konsultasi ekslusif produk secara berterusan setelah anda membuat pembelian produk Shaklee melalui saya