Anda kulit jenis apa? Jom tengok tanda-tanda jika anda mengalami kulit berminyak.

  1. Muka sentiasa nampak berminyak
  2. Kalau letak foundation kat muka, rasa macam tebal je foundation tu walaupun just sapuan nipis
  3. Rasa tak selesa bila sentuh muka sendiri sebab rasa berminyak
  4. Mudah naik jerawat
  5. Lepas cuci muka, sejam kemudian muka dah mula berminyak balik

Jom tengok video ni, orang kulit berminyak boleh pakai pelembap tak?

Produk untuk kulit berminyak adalah Youth Skincare dan suplemen Vivix

Dalam Youth skincare terdapat

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting skin Toner
  • Age Defence Moisturizer SPF 50
  • Advanced Renewal Night Cream

Vivix pula adalah ekstrak dari anggur muscadine, purple carrot, japanese knotweed dan europian elderberry menghasilkan polifenol tumbuhan yang bagus untuk kesihatan sel.

Jika anda berminat untuk hilangkan masalah kulit berminyak, hubungi Irni 014-5157141.

(Visited 7 times, 1 visits today)