Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

Produk ResV

Produk ResV merupakan gabungan tumbuh-tumbuhan. Bahan dalam ResV: Kebaikan produk ResV adalah:   Jom amal makan ResV untuk kesihatan. Hubungi Irni...

Buat Income Secara Online

Jom join public sharing Irni macam mana buat income sekurang-kurangnya RM1500 sebulan. Hubungi Irni...

Review Pencuci Muka Youth

    Pencuci muka Youth ni memang best sangat. First time pakai, eh kenapa tak berbuih? Sebelum ni pencuci muka Irni semua berbuih. Seronok cuci muka berbuih, hehe. Tapi sebenarnye pencuci muka berbuih tu boleh keringkan kulit. Pencuci muka Youth ni nama dia Youth...

Pemasaran Baru Melalui Tik Tok

Sesuai dengan peredaran zaman, orang2 sekarang suka sesuatu yg menarik dan simple. Dulu orang suka Facebook, kemudian sedikit demi sedikit orang mula berpindah ke ig, kini makin ramai yg guna aplikasi tik tok. Sebenarnye tak kira kat mana nak buat pemasaran, asalkan...

Program Untuk Usahawan Shaklee

Latihan berterusan untuk anda yang join bisnes dengan Irni. Latihan ini akan bantu anda strategi baru dan bantu anda untuk lebih yakin dalam perniagaan yg anda buat. Jom berbisnes Shaklee dengan Irni. Hubungi Irni...

Cara Memulakan Perniagaan

Berniaga adalah salah satu sumber rezeki. 9/10 rezeki adalah dari berniaga. Jadi, macam mana nak mulakan perniagaan sendiri? Kalau baru nak mulakan pernigaan, saya cadangkan anda memilih perniagaan yang tidak memerlukan modal yang terlampau besar. Elakkan daripada...

(Visited 203 times, 1 visits today)