Review Pencuci Muka Youth

    Pencuci muka Youth ni memang best sangat. First time pakai, eh kenapa tak berbuih? Sebelum ni pencuci muka Irni semua berbuih. Seronok cuci muka berbuih, hehe. Tapi sebenarnye pencuci muka berbuih tu boleh keringkan kulit. Pencuci muka Youth ni nama dia Youth...

Pemasaran Baru Melalui Tik Tok

Sesuai dengan peredaran zaman, orang2 sekarang suka sesuatu yg menarik dan simple. Dulu orang suka Facebook, kemudian sedikit demi sedikit orang mula berpindah ke ig, kini makin ramai yg guna aplikasi tik tok. Sebenarnye tak kira kat mana nak buat pemasaran, asalkan...

Program Untuk Usahawan Shaklee

Latihan berterusan untuk anda yang join bisnes dengan Irni. Latihan ini akan bantu anda strategi baru dan bantu anda untuk lebih yakin dalam perniagaan yg anda buat. Jom berbisnes Shaklee dengan Irni. Hubungi Irni...

Produk Untuk Mengelakkan Tonsil Dari Dibedah

Masalah tonsil bunyi macam biasa, sebab ramai yang kena, tapi bila dah kena memang seksa. Tonsil ni berada pada bahagian tekak, berbentuk leper pada dinding tekak. Tapi, kalau berlaku jangkitan kuma, tonsil ini akan membengkak. Tonsil mempunyai fungsi penting, iaitu...

Tips Semasa PKP

Semasa keluar rumah, jgn lupa amalkan tips ni 1. Jaga jarak sosial sekurang-kurangnya 1 meter 2. Sentiasa basuh tangan dengan sabun n pakaai hand sanitizer 3. Elakkan pergi ke tempat ramai orang 4. Jaga kesihatan badan   Jom tengok video kat bawah. Jom sihat bersama...