Ciri Orang Introvert

Kenali Ciri Orang Introvert Seseorang tu kadang2 boleh jadi introvert atau extrovert, tapi mesti akan ada yg lebih dominan. Jom tengok korang ni introvert tak? Ciri2 orang introvert Tak suka tempat ramai Orang introvert lagi suka tempat yg tak ramai orang. Kalau...

Salam Ramadhan

Salam ramadhan untuk semua. Irni nak share kelebihan bulan Ramadhan: Kelebihan Bulan Ramadhan Bulan umat Islam disyariatkan berpuasa Hanya pada bulan Ramadhan kita diwajibkan berpuasa. Nak atau tak, kita kena puasa dan Allah sayangkan kita, diberiNya ganjaran yang...

Waktu Operasi Baru UTC Bermula 2019

Setelah Malaysia bertukar tampuk pemerintaha, waktu operasi UTC juga turut berubah. Pada mulanya UTC menukar waktu operasi dari pukul 8.00 pagi hingga 8.00 malam. Namun, hasil dari maklum balas orang ramai, UTC telah menukar sekali lagi waktu operasi. Rujuk gambar di...

Produk Untuk Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

Anda sedang ikhtiar untuk dapatkan zuriat? Ya, anda berada di tempat yang betul. Dah berapa lama kahwin? Jika anda dah lama kawen, tapi masih belum dikurniakan zuriat, apa kata anda dapatkan pemeriksaan daripada doktor pakar terlebih dahulu. Penting untuk jumpa doktor...

Kenali Jenis Kulit

Kulit kering: kulit rasa tegang Kulit normal: kulit tiada rasa tegang dan tiada lebihan minyak pada muka Kulit kombinasi: kulit berminyak pada T-zon dan tempat lain tak berminyak Kulit berminyak: kulit terasa berminyak pada seluruh muka Skincare Yang Sesuai Untuk...

Produk Untuk Kulit Berminyak

Anda kulit jenis apa? Jom tengok tanda-tanda jika anda mengalami kulit berminyak. Muka sentiasa nampak berminyakKalau letak foundation kat muka, rasa macam tebal je foundation tu walaupun just sapuan nipisRasa tak selesa bila sentuh muka sendiri sebab rasa...