Vitamin Keperluan Harian/ Daily Essential Set

Hai semua. Hari tu masa Irni pergi kelas dengan Nutrionist, beliau ada share tentang vitamin basic yg kita perlu ambik. Vitamin ni seeloknya kita ambik masa kita sihat, kalau dah sakit, kena makan ubat lah kan. Lagipun nutrionist ni keje dia adalah untuk pastikan...

Testimoni Produk Youth Shaklee

Jom tengok testimoni bergambar pengalaman mereka yang telah memakai product Youth. Jaminan produk Youth ✅ 100% vegan ✅ Kulit jadi lebih muda seawal 7 hari ✅ 2/3 subjek dalam ujian klinikal mempunyai skin age index 10 tahun lebih muda dengan pemakaian berterusan dan...

Produk Untuk Awet Muda

Wajah awet muda, bersih tanpa jeragat dan tanpa parut pasti menjadi impian wanita. Wajah yang berseri dan awet muda boleh bantu tingkatkan lagi keyakinan dan menyerlahkan penampilan semulajadi wanita terutama bagi wanita berkerjaya. Jika anda sedang tercari-cari...

Cara Mengawal Kencing Manis

Apabila anda disahkan mendapat kencing manis, anda jangan risau. Ikut tips ini untuk mengawal kencing manis. 1. Makan ubat dan jika perlu cucuk insulin, cucuklah dan ikut segala rawatan dari doktor. Ubat dan insulin sangat penting untuk mengawal gula dalam salur darah...

Kelebihan Mendaftar Sebagai Member Shaklee

Jika anda ada mengambil produk Shaklee, anda perlu mendaftar sebagai ahli supaya anda dapat kelebihan menjadi ahli. Kelebihan menjadi ahli shaklee adalah: 1. Dapat harga lebih jimat 10-25% lebih rendah daripada harga biasa 2. Berpeluang mendapat cashback. Makin banyak...