Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

Tips Semasa PKP

Semasa keluar rumah, jgn lupa amalkan tips ni 1. Jaga jarak sosial sekurang-kurangnya 1 meter 2. Sentiasa basuh tangan dengan sabun n pakaai hand sanitizer 3. Elakkan pergi ke tempat ramai orang 4. Jaga kesihatan badan   Jom tengok video kat bawah. Jom sihat bersama...

Produk Hilangkan Sembelit

Jika anda mengalami masalah sembelit, jangN biarkan begitu sahaja. Anda mesti cari jalan macam mana cara untuk hilangkan sembelit. Jom cuba produk Herb Lax   https://youtu.be/vUaz40X5a9E Hubungi Irni 014-5157141

Night Cream terbaik untuk kulit

Anda tidur dalam aircond? Kalau tidur dalam aircond, kulit mudah kering. Bila kulit kering, bukan je muka nampak kusam, tapi jeragat pun mudah nak tumbuh. Jadi, sebelum tidur, lindungi kulit anda dengan night cream. Night cream terbaik adalah dari rangkaian Youth....

Raya Dengan Shaklee, Mudah Je!

Jom beraya dengan produk Shaklee yg berasaskan bahan semulajadi. Dan, jom dapatkan duit raya dengan Shaklee. Jom sertai kami dan dana pendapatan anda dengan perbincangan Shaklee. https://youtu.be/p7SlUfRgaOY Hubungi Irni segera  untuk dapatkan produk Shaklee dan bina...

Produk Shaklee dengan Packaging Baru

  Produk Shaklee kini tampil dengan packaging baru yang nampak lebih moden. Di setiap produk juga tertera logo halal. Produk Shaklee dijamin selamat, berkesan dan semulajadi. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh hubungi Irni...

Produk Organik Untuk Kulit Wajah Cantik

Untuk sesiapa yang pentingkan penjagaan wajah, pastinya pilihan produk organik adalah terbaik terutama untuk kesan jangka masa panjang. Apa yang kita sapu pada muka akan diserap masuk ke dalam kulit. Jika tersilap memilih produk yang mengandungi bahan bahaya, pasti...

(Visited 190 times, 1 visits today)