Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

Herbal Blend Shaklee

Krim Ajaib Herbal Blend 💕 Satu rumah wajib ada satu krim multipurpose pelbagai guna ni tambah2 kalau ada anak kecik. Bila nak guna Herbal Blend ni? ✅Anak kena gigit nyamuk terus sapu Herbal Blend, nanti hilang gatal dan merah ✅ Anak ada nappy rash terus sapu tempat...

Vitamin Kanak-Kanak

Vitamin Kanak-Kanak Perlu ke kanak-kanak ambik vitamin? Anak-anak sedang membesar. Kadang-kadang baru je beli baju bulan ni, elok je dia pakai, tengok2 bulan depan dah singkat sikit 😱 Macam tu la cepatnya anak membesar kan. Tanpa disedari, tengok2, ehhh dah besar anak...

Cara Mengatasi Introvert

Kalau kat sekolah, orang yg glamer adalah orang extrovert. Pegi mana2, mesti orang kenal. Kalau dia tak de, memang sunyi la tempat tu. Orang cakap, orang extrovert ni jenis mesra alam gitu. Senang nak berkawan dan penyeri majlis. Memang best kalau dapat kawan jenis...

Ciri Orang Introvert

Kenali Ciri Orang Introvert Seseorang tu kadang2 boleh jadi introvert atau extrovert, tapi mesti akan ada yg lebih dominan. Jom tengok korang ni introvert tak? Ciri2 orang introvert Tak suka tempat ramai Orang introvert lagi suka tempat yg tak ramai orang. Kalau...

Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma dengan Program Jom Shaklee

Kini anda tak perlu lagi bayar yuran pendaftaran Shaklee sebanyak RM65. Anda boleh mendaftar secara percuma dengan pogram jom shaklee. Anda buat pembelian produk jom shaklee, anda dapat pendaftaran ahli shaklee secara percuma. Anda juga layak dapat cashback dari...

Resepi Performance Drinks Shaklee

Performance Drinks ni memang sedap bancuh sejuk2, memang hilang dahaga, rasa segar badan. Performance Drinks mengandungi eloektrolit yang bantu kekalkan air dalam badan. Performance Drinks boleh mengelakkan badan dari dehidrasi. Selamat mencuba! Jika anda berminat...

(Visited 137 times, 1 visits today)