Blog Irni Suhana

Perkongsian & Pengalaman

Bisnes Apa Yang Untung?

Kalau nama nya nak berniaga, semestinya nak untung kan? Hakikat bisnes, pada awal berniaga, pasti kena laburkan sedikit modal dan tenaga untuk kembangkan bisnes. Yg pertama, mulakan bisnes dalam skala kecil, elakkan ambil pinjaman untuk bisnes. Jangan terburu-buru...

Vitamin Tenaga Untuk Ibu

Ibu-ibu penat di rumah? Biasa lah kita ibu-ibu ni kan, memang banyak tanggung jawab. Tak kisah lah ibu yg suri rumah sepenuh masa atau bekerja di luar, dua-dua ada struggle yang tersendiri. Sebagai seorang ibu, emosi yg stabil amat penting, tambah-tambah kalau ada...

Review ResV Shaklee

https://youtu.be/o1JhTdU6Mpw Hai, irni share review resv shaklee. So far, memang tak menyesal beli. Hehe. Nak jugak? Jom contact Irni 014-5157141

Tips Berjaya Dalam Bisnes

Haii, Irni nak share tips untuk berjaya dalam biz. Jom, tengok video kat bawah. https://youtu.be/ElyeiClMGPw

Bisnes Tanpa Kedai & Tanpa Pekerja

Ada income tambahan setiap bulan pasti seronok kan. Ada income tambahan bermaksud lebih banyak impian tertunai dan lebih banyak dapat memberi kepada orang sekeliling kita. Bukankah tangan yang member itu lebih baik dari tangan yang menerima? Jom tengok peluang bisnes...

(Visited 220 times, 1 visits today)