Produk Hilangkan Gastrik Semasa Berpuasa

Bulan Ramadhan cuma setahun sekali. Umat Islam diwajibkan untuk berpuasa namun diberi rukhsah untuk berbuka jika boleh memudaratkan diri sendiri. Tapi, kita kena usaha untuk puasa dulu. Kalau dah bangun sahur, waktu siang tak tahan sangat pedih perut akibat rembesan...

Vitamin Kesuburan Lelaki

Jika anda pasangan suami isteri yang berusaha untuk hamil dan ingin meningkatkan kesuburan lelaki, anda berada pada page yang betul. Antara masalah kesuburan lelaki adalah: 1. bilangan sperma sedikit 2. keadaan fizikan sperma yg abnormal 3. motiliti atau pergerakan...

Kebaikan Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa Complex adalah antara produk signature Shaklee. Alfalfa dikenali raja segala makanan kerana mengandungi lebih daripada 300 nutrien dan mineral termasuk fosforus, zat besi, kalsium, magnesium, klorofil, bioflavonoid, mineral dan vitamin yang sangat baik untuk...

3 Tips Mengatasi Masalah Anak Memilih Makanan

Pening kepala mak bila anak memilih makanan. Mak dah penat-penat masak, tapi dia tak makan pulak. Kita bukan apa, risau takut dia lapar ke apa kan. Tambah risau bila pikir cukup ke nutrisi untuk anak kita membesar ni? Ok , kat sini, Irni nak share tips tentang...

Kelebihan B Complex Shaklee

B Complex Shaklee lengkap dengan 8 jenis vitamin B. Pengambilan vitamin B yang cukup sangat penting untuk kesihatan kita. Kelebihan Pengambilan B Complex Untuk ibu yang merancang hamil supaya dapat sediakan bekalan asid folik kepada bakal zigot, iaitu selepas...