Jangan Tidur Selagi Tak Buat 4 Perkara Ini

Irni nak share perkongsian dari Neelofa dalam satu program pada tahun 2014. Irni ada tengok kat Youtube dan Irni rasa apa yg Neelofa share kan tu menarik dan boleh kita amalkan. 4 perkara yg perlu dibuat sebelum tidur 1. Maafkan semua orang. Sebelum tidur, maafkan...

Affirmation Untuk Hidup Lebih Positif

Affirmation ni sangat bagus untuk kita amalkan supaya masuk dalam minda separa sedar kita. Boleh tulis kata-kata positif untuk kita baca setiap hari. Kita yang tentukan siapa diri kita. cuba ubah diri kita dulu instead of kita cuba ubah orang lain. Jom, lets live...

Tips Elak Jeragat

  1. Elak kena panas cahaya matahari Kalau kena cahaya matahari, kulit kita akan jadi rosak. Kalau kulit kita jadi merah, tu tanda nye sinar matahari telah merosakkan kulit. Kalau tak merah pun, sebenar nye sedikit sebanyak sinar matahari boleh merosakkan kulit kerana...