jangan putus asa

  Only Survivor Will Survive I have a lot of struggles doing what i done know. But im really happy to be who i am today. Antara struggle yg Irni lalui adalah berubah dari seorang yg pemalu giler kepada yang x berapa nak malu. Haha. Kalau dulu, nak tulis status kat fb...

Testimoni Vivix Bantu Berhenti Merokok

Vivix merupakan suplemen yang kaya dengan polifenol tumbuhan yang boleh baiki kerosakan DNA.  Vivix juga adalah antioksidan yang kuat,  dapat menghalang radikal bebas rosakkan sel. Jom tengok pengalaman orang yang ikhtiar berhenti merokok dengan Vivix.       Jika anda...

Macam Mana Nak Recharge?

Pernah tak rasa macam batery low? Ala bukan bateri handphone yg low, tapi bateri kita ni ha. Macam kalau ultraman, dia dah kelip2 dah 😂 So macam mana nak recharge balik bateri kita? Macam mana nak kuatkan balik energy kita? Kalau cara Irni, Irni akan tgk balik big why...

CoQ-Trol Untuk Badan Lebih Bertenaga

Hai,  Selamat tahun baru 2018. Sempena tahun baru ini,  Shaklee telah memperkenalkan satu produk, iaitu CoQ-Trol Plus. Sebenarnya sebelum ni Shaklee pernah keluarkan produk CoQ 10, dan kini Shaklee telah melancarkan CoQ 10 dengan formula yang lebih hebat, iaitu CoQ...