Akademi Blog iReach

Gambar ni sebenar nye masa pregnant ayuni. Beberapa hari sebelum bersalinkan baby ayuni, hehe. Irni bukan cikgu mengajar sekolah, cuma cikgu blog. Bukan cikgu mengajar cantikkan blog, tapi boleh ajar macam mana nak masukkan entry blog masuk first page. Blog umpama...

Produk Vitamin Untuk Masalah Sakit Sendi

Sakit sendi pastinya mengganggu aktiviti seharian. Sendi adalah tempat penghubung antara tulang. Sendi bertindak sebagai pelincir yang membantu pergerakan antara tulang. Sendi terdapat pada bahagian bahu, punggung, siku dan juga lutut. Apakah Penyebab sakit Sendi...

Kenapa Kena Ada Vision Board?

Sedar tak sedar,  dah hampir tahun 2018 kan. Pasti semua ada azam baru,  semangat berkobar-kobar nak tempuh tahun baru kan. Apa kata,  kita buat vision board,  letak dalam bentuk gambar semua impian dan cita-cita kita. Tampal dekat kertas manila dan letak kat...

Vita C Shaklee Vitamin C Terbaik

VITAMIN C PALING BEST KAT DUNIA Vita C shaklee ni dia jenis sustained release, maksud nye dia dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam badan. Vitamin c kan jenis larut air, jadi macam rugi kan kalau sekali telan, semua hancur, yang lebih2 tu dibuang melalui air...

Keistimewaan Vivix Shaklee

Keistimewaan Vivix Vivix membantu mempertahankan sel dengan menghalang radikal bebas dari rosakkan sel kita. Vivix jugak bantu elakkan penghasilan AGE protein. AGE protein ni dia boleh sebabkan kita dapat penyakit kronik. Vivix jugak bantu bagi tenaga kepada sel....

Keistimewaan ESP Shaklee

Tadi minum air soya dalam kotak, terus rasa macam nak berangin je, asyik sendawa angin je. Beza sangat dengan kalau ambik soya ESP. ESP ni daripada soya..ade orang takut nak ambik esp sebab takut nak amik soya, sebab macam2 cerita buruk pasal soya..tapi, sebenar nye...